ANNONS

Äntligen lite 🌞

/

Vi lever mitt i barnens sommarlov vilket innebär sena kvällar och mycket mera stök och stoj dagarna i ända 😅 Jag älskar att inte ha lika stora krav på rutinerna och låter de mindre barnen vara uppe senare vilket också ger oss sköna sovmorgon 😁

Vädret har varit si och så och det plus bla en bruten arm har gjort att vi har helt enkelt tagit dagarna som de har kommit. Inga större planeringar alls.

I tisdags åkte Kevin, Victor, Oliver och Thor upp till Norrland med sin pappa. Jennifer har varit på Öland och kom hem igår kväll ❤️ Hon var saknad av alla oss och glädjen var stor när hon kom hem.

Vi har under veckan bla hunnit besöka Busfabriken i Uppsala. Det var uppskattat av både de små som de stora 😃

Jag var helt slut efter en heldag med lek och bus där 😂 Men roligt var det.

Jag och de mindre barnen har varit till skogen och plockat blåbär och smultron. Inte en enda kantarell såg jag tyvärr. Måste till skogarna jag känner till bättre för det snart.

Vi gick på olika stigar som var nya för oss och hittade bla till en fågelskådartorn

Med en fantastisk utsikt 😍

Vi hittade även en koja mitt i skogen

Det har bakats muffins med bären vi hade plockat och här om kvällen ville Alice baka munkar till oss 😀

Väldigt uppskattat av alla 👍

Igår var vi iväg till stan för att handla lite kläder till Benny och David som behövde nytt. Efteråt tog vi en promenad till en 4H gård i närheten.

Fanns även getter, höns och hästar. Men kaninerna och griskultingarna var favoriterna 😉

Nu börjar vi förbereda oss för nästa vecka. 7 av barnen ska ha en pappavecka och jag och resterande kidsen åker ner till Skåne och hälsar på hos min vän Malin/Fnulan ❤️ Vi kommer att uppleva Skåne i bästa sällskap. Jag har varit nere i Skåne bara en gång tidigare och då på senhösten. Men blev smått förälskad då. Ser verkligen framemot att få uppleva allt nu på sommaren och vädret ser också ut att vi toppen 😄 På hemvägen sedan ska vi besöka Ullared som en avslut på vår roadtripp 👍

Nu ska jag ta itu med David och hans långa hår. Han gillar inte att bli klippt och än mindre att tvätta håret men han har så otroligt tjock hår att det är bara bäst att klippa det kort och därmed underlätta duschtillfällen 😅

Lugnet före stormen 😉

Kram ❤️

20
178

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00