Tivoli 🎡

Entré och turpass sponsrades av Tivoli

I onsdags tog vi det lugnt på förmiddagen och bara njöt i poolen och av solen 🌞

Efter lunchen packade vi in oss i min bil och körde in till Malmö för att ta tåget till Köpenhamn. Detta har jag längtat efter sedan jag för drygt ett år sedan besökte Tivoli i Köpenhamn. Såg verkligen framemot att ta mina barn dit. Det är så fint där, en fröjd att gå runt och bara njuta av de vackra omgivningarna 😀 Och så klart att åka karuseller 👍 Jag är så barnsligt förtjust i berg och dalbanan Demonen!

Malin med sina barn Gabriel, Mira och Cornelia och hennes sambo Rasmus + jag och barnen då 😃 Ett perfekt gäng att besöka tivoli med, vi hade så jäkla roligt!

Det är så fint där 😍

Finaste Cornelia och Rasmus ❤️

Mina barn tyckte jättemycket om att besöka Tivoli och åker gärna dit igen. Vi åkte en massa karuseller, strosade runt i området och hade en toppendag på alla vis 😀 Det var enkelt att fördriva tiden ända fram tills stället stängdes kl.23 😅

Kram ❤️

 1. Mina skriver:

  Ni ser ut att ha haft en härlig dag. Håller med dig om att det är så mysigt där och vilket härligt gäng ni var där med ❤

 2. Anna skriver:

  Testa annars Bakken nästa gång ,mycket trevligare och inträdet är gratis.Ligger bara en liten bit bort ifrån city.

 3. En fråga… gör du saker med barnen någongång då du själv betalar från egen ficka? eller är allt ni gör spons och gratis?

  1. Jag betalar det mesta vi gör 😉 ( tex. Grönan, alla våra biobesök osv som vi gjort tidigare under vår/sommar ). De utflykterna vi gjorde denna resa ordnades av min vän vilket jag är glad över men jag hade annars gjort de ändå 😀

 4. Karin skriver:

  Vilken mysig resa, förstår att ni trivs! Om jag får fråga, har ni kontakt med barnens bonussyster Emelie mycket? Visst var det väl henne ni träffade ofta förra sommaren?

 5. Lena skriver:

  Härliga bilder, framförallt på dig och din fina dotter! Jag önskar verkligen dig och barnen en fin semester! Mirka du är så bra! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..