ANNONS

Tivoli 🎡

/

Entré och turpass sponsrades av Tivoli

I onsdags tog vi det lugnt på förmiddagen och bara njöt i poolen och av solen 🌞

Efter lunchen packade vi in oss i min bil och körde in till Malmö för att ta tåget till Köpenhamn. Detta har jag längtat efter sedan jag för drygt ett år sedan besökte Tivoli i Köpenhamn. Såg verkligen framemot att ta mina barn dit. Det är så fint där, en fröjd att gå runt och bara njuta av de vackra omgivningarna 😀 Och så klart att åka karuseller 👍 Jag är så barnsligt förtjust i berg och dalbanan Demonen!

Malin med sina barn Gabriel, Mira och Cornelia och hennes sambo Rasmus + jag och barnen då 😃 Ett perfekt gäng att besöka tivoli med, vi hade så jäkla roligt!

Det är så fint där 😍

Finaste Cornelia och Rasmus ❤️

Mina barn tyckte jättemycket om att besöka Tivoli och åker gärna dit igen. Vi åkte en massa karuseller, strosade runt i området och hade en toppendag på alla vis 😀 Det var enkelt att fördriva tiden ända fram tills stället stängdes kl.23 😅

Kram ❤️

9
143

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00