ANNONS

Tillbaka till verkligheten

/

Jag ska ta mig tid att skriva ordentligt om vår Skåne-tripp nu när vi har landat hemma. Igår kom vi hem strax före kl.17 och jag hann bara tömma bilen på packning och tonåringar för att sedan åka och hämta hem resten av barnen 😅 När alla var hemma gick livet från 0 till 100… typ 🤣 Alla hade massa att prata om, väskor skulle tömmas och kläder skulle tvättas osv. Jag var heeelt slut kl.22 🙄

Nu är det vardag igen och den startar vi med ett besök hos Jennifers ögonläkare. Förhoppningsvis slipper hon ögondropparna men jag är tveksam.

Sedan ska vi storhandla då kylen behöver en rejäl påfyllning 😅

Kram ❤️

14
163

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00