Tillbaka till verkligheten

Jag ska ta mig tid att skriva ordentligt om vår Skåne-tripp nu när vi har landat hemma. Igår kom vi hem strax före kl.17 och jag hann bara tömma bilen på packning och tonåringar för att sedan åka och hämta hem resten av barnen 😅 När alla var hemma gick livet från 0 till 100… typ 🤣 Alla hade massa att prata om, väskor skulle tömmas och kläder skulle tvättas osv. Jag var heeelt slut kl.22 🙄

Nu är det vardag igen och den startar vi med ett besök hos Jennifers ögonläkare. Förhoppningsvis slipper hon ögondropparna men jag är tveksam.

Sedan ska vi storhandla då kylen behöver en rejäl påfyllning 😅

Kram ❤️

 1. Alma skriver:

  Kul ni verkar haft!

 2. Marie skriver:

  Borta bra men hemma bäst trots allt. Jobbigt dock det där med att packa upp och tvätta, det brukar gå ett par dagar för mig innan jag orkar ta tag i det.

 3. Ann skriver:

  Var ni till Glimmingehus?

   1. Ann skriver:

    Tänkte eftersom de ligger rätt nära varann🙂

 4. Gen skriver:

  Hej Mirka
  Kollar repris på Familjen Annorlunda hur lyckliga ni var då o allt var så bra Så trist att det skulle bli som det blev Men pappa börjar ju ta sitt ansvar som jag förstår o det är ju ett plus

  1. p skriver:

   Fast Gen, hur kan du skriva så?
   Du har ju ingen aning om hur hon kände där och då.
   Det du ser är en liten stund när kameran är på.

   1. Gen skriver:

    Jag ser det jag ser du p Jag tyckte dom var ett perfekt par med alla barnen

 5. U-70 skriver:

  Skönt bara hemma men samtidigt roligt med omväxling för alla barnen. Roligt med både djurpark och Danmark med tivoli för dig och barnen. Vad har de andra barnet fått göra med sin pappa? Varit till Västerbotten? Nu några sista lediga veckor innan vardagen med skola och arbete börjar igen så passa på och njut😊

  1. Ja, det var behövligt med lite omväxling 😅 De andra hade inte varit till Norrland men badat en del, plockat svamp och haft det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..