ANNONS

Tårögd ❤️

/

Jag är alldeles tårögd av alla fina kommentarer jag har fått från er ang stödfamilj ❤️

Det har inte varit lätt att skriva om det, vilket jag har velat göra ett tag nu. Men jag har varit så otroligt rädd för massa dömande kommentarer, trots att jag känner att detta har varit otroligt behövligt för oss och har också bara varit positivt för barnen. Men nånstans så är allt som har med att söka hjälp och soc skamligt i mångas ögon trots att det bör …. nej det ska inte vara det! Som mina handläggare sa så ska soc finnas där för att hjälpa när man verkligen behöver det. Visst brister de ofta och varje fall är olika men de finns trots allt för en anledning. Det är inte ok att för andra att försöka skuldbelägga andra, och minst att okända människor gör det. Tyvärr så är den rädslan stor ändå hos många som därav inte söker hjälp. Vilket är otroligt sorgligt men jag vet själv exakt hur rädd man är och hur lätt man tar åt sig av andras dömande ord. Men faktum är ändå att det finns folk som jobbar heltid med det här och det görs ordentliga utredningar. Jag förlitar mig på att de kan sitt jobb och gör sin bedömning efter det. Att då vissa människor väljer att vara negativa och gnälla om tex det vanliga ”skattebetalarna som får betala för hjälpen” osv är inget jag orkar lägga energi på. För de människorna är faktiskt inte viktiga i mitt liv, rättare sagt så är de helt obetydliga nobodys i sammanhanget. Däremot så är mina barn de viktiga och jag gör det som behövs för de ❤️

Jag vill också ge er all kärlek för responsen ni gett mig ❤️ Jag hade aldrig vågat vänta mig det utan räknade med det värsta. Vad glad jag är att ni visade mig ännu en gång att de absolut flesta av er har hjärtat på rätt ställe ❤️ Jag hoppas att vi tillsammans kan ha gett andra styrka till att våga be om hjälp.

Kram ❤️

69
411

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00