ANNONS

Gipset är borta 👍

/

Det lovades regn hela denna vecka och även åska nån dag. Vi har fått regn 2 gånger. Först här om dagen en liten skur och igår ösregnade det max 1 timme och då fick vi även en del åska 😁 Alla förutom Nellie var överlyckliga. Annars har vi faktiskt haft helt okej väder. Lite mera regn hade jag dock velat ha så svampen i skogarna växer för det har verkligen varit snustorrt i skogarna vi varit i 😅

Här om dagen var jag och ett gäng kids till Gränby C för att köpa nya byxor till Jennifer. De små ledsnade ganska snabbt på att gå runt så vi tog en lunchpaus.

Jag har länge velat äta en belgisk våffla på Choco Mania och barnen var inte svåra att övertala. Fanns även en vegansk till Linnéa 😉

Och vi blev inte besvikna för det var verkligen supergott 😍

I onsdags lagade jag chipsgratäng. Jag snubblade över en recept för ett tag sedan och blev nyfiken på att testa. Googlade och hittade en del olika varianter men gjorde till slut en med färdiggrillad kyckling, mango cutney och grillchips.

Jag, Alice ( hon bytte ut kyckling mot quinoa ) och Jennifer tyckte att det var supergott. Resten av barnen hade svårt för smaken av mango cutney. Nästa gång gör jag med svampstuvning och då blir nog alla nöjda 😉 Helt klart en spännande rätt att laga ibland.

Vi grillade en massa marshmallows på kvällen

Två påsar senare var alla proppmätta 😂

Igår var det då äntligen dags för Lilja att ta av gipset. Kvällen innan tyckte hon att hon ville nog ha kvar gipset ett tag till. Kan tänka mig att den har varit trygg att ha där på skadade armen. Vi åkte till sjukhuset i god tid då vi skulle hinna till röntgen först. Där vet man aldrig hur köerna är så jag tog det säkra för osäkra. Och bara för det så var vi klara inom en kvart 😂 Det gav oss över en timmes dötid….inte så kul med 4 rastlösa mindre barn 🙄

Vi tog först en glasspaus

Och sedan en promenad till närliggande slottsparken där barnen sprang runt och lekte i en halvtimme.

Och till slut var det då dags. Lilja tog direkt plats på britsen

De sågar bort gipset och det låter en del så barnen fick hörselkåpor. I början gick det bra för Lilja men halvvägs började hon bli ledsen och mot slutet hade hon nästan panik. Hon tyckte att det var jobbigt när armen skakade och rädd för att sågen skulle komma åt armen 😢 men det gick bra direkt efter gipset var borta. Hon tyckte dock att det var lite läskigt att se de 2 såren efter operationen och vågade inte röra armen alls resten av dagen igår. Idag har hon börjat använda handen 👍

Röntgenbild från igår som visar spikarna i armen. Det ser bra ut men tar upp till 6 mån att bli helt bra igen. Nu måste Lilja ta det rätt lugnt, inte hoppa studsmatta mm för armen bryts lätt av igen och det vill vi inte 😬 Enligt läkaren inte alls ovanligt att barn kommer in när de har brutit om det som redan varit brutet.

Ikväll blir det lugnt, jag är trött. Har lyckats hinna med några långa pw under veckan tack vare regnet som inte kom 😉 under helgen ska jag ta mig till gymmet igen vilket jag längtat efter.

Just med träningen behöver jag få tillbaka de rutinerna jag hade innan Lilja skadade sig. Mitt gym har öppnat efter 2 veckor stängt men de passen jag brukar gå på har inte kommit igång ännu så det får bli gymmet tills dess 😀

Kram ❤️

2
150

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00