Make up, bio m.m

Sista veckan på sommarlovet. Det märks på kidsen kan jag lova 🙈 De är förväntansfulla men också nervösa och det märks. Oliver har först sovit en natt hos sin bästis Casper och nu är kompisen hos oss. Casper är alltid så välkommen till oss, han är som en kusin eller liknande och bara smälter in i gänget. Selina har också övernattat hos en kompis men nu är alla hemma igen 😀

Vi fick lite åska här om kvällen och alla skrek äntligen 😂 Linnéa lyckades fota en blixt

Underbart ⚡️

Tyvärr så passerade åskvädret oss alldeles för snabbt.

Här om kvällen hade vi lite tråkigt så Linnéa sminkade mig. Hon är grymt duktig på att sminka sig själv men aldrig gjort det på andra så klart att jag ställde upp.

Jag har typ aldrig läppstift på mig och om jag någon gång har det så använder jag läppglans i en neutral färg. Så detta var extremt ovant och konstigt att se 😅 Det var roligt att bli ompysslad ❤️

En lite ”mörkare” look

Och eftersom det har skrivits en del om dessa bilder ( framförallt den mörka looken ) på min Instagram så ber jag inte om åsikter om jag passar i denna sminkning eller ej 😉 Allt gjordes på skoj och inget annat.

Igår tog jag mina 4 yngsta på bio.

Det var Liljas och Davids andra biobesök och de var väldigt spända inför det 😄

Tog en stund innan David lät mig fixa hans stol så han kunde ligga bekvämt i den men sen låg han nöjt genom hela filmen 👍

Godis och dricka till allihopa och jag var den ända som åt upp godiset. Ungarna sparade över hälften 😂

Filmen var bra, precis lika rolig som ettan och lagomlång så även David orkade sitta still hela filmen 👍

Idag tog jag och Nellie en liten runda i skogen nära oss för att se om vi kunde hitta lite svamp.

Det fanns inga stora mängder men lite lyckades vi komma hem med i alla fall.

Och ikväll har jag gjort årets första äppelpaj 🍏

Riktigt gott 😀

Kanadagässen har börjat flytta nu. Vet inte hur många grupper jag har sett flyga iväg de senaste dagarna. Hösten kommer nu!

Är ni redo för hösten ännu?

Nu ska jag försöka tjata isäng de större barnen, det blir inte lätt 🙈

Kram ❤️

 1. p skriver:

  Men det är bara 18 augusti. Ingen höst än.
  September brukar vara så fin. Har hört folk som plockat undan sommarkläderna och pratar om att ställa in utemöblerna…snälla.
  Inte behöver vi skynda på hösten?

 2. samps skriver:

  oj vilken annorlunda ögonfärg du ser att ha på den ”mjukare sminkningen”, har hon fyllt i dina ögonbryn lite mörkare kanske? och läppstiftet var väl helt klart din färg, passade bra ihop med din hårfärg tycker jag 😀

 3. Ida skriver:

  Varför lägger man upp bilder om man inte vill bli kommenterad? Trodde du verkligen stt ingen skulle skriva något över huvud taget?
  Du är en bloggare, och du får kommentarer varje dag,, så varför inte på den bilden?
  Löjligt,,

  1. Det jag inte förstår är varför vissa tvunget måste skriva negativt om någons utseende när ingen åsikt har frågats efter 🤔 Knappast att de skulle gå fram till en random människa ute och klanka ner på deras utseende. Principen är det samma och det är helt oväsentligt om man är bloggare eller ej. Varför har vissa ett så stort behov av att trycka ner andras utseende mm ? Värt att fundera på 😉

 4. M skriver:

  Bra gjort fota blixten 👍
  Båda sminkningarna skitsnygga, tycker dock den mörkare var snyggast
  👍till Linnéa och till dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..