ANNONS

Redo…?

/

Imorgon är det dags. Idag har jag förberett väskor, extrakläder osv. Om jag fick kidsen i säng i rätt tid? Inte en chans 😂 De kommer att vara trötta imorgon bitti 😅 Gäller mig med som är ännu vaken trots klockan har passerat midnatt. Jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten.

Sen kan jag lägga mig för några timmars sömn 😉

Alices favorit-artist just nu är Billie Eilish och här om dagen klädde hon ut Älva till Billie-kopia…typ. Älva älskar dessa utklädnads-”lekar” 😁

Igår blev det en tur till skogen när vi ändå hade vägarna förbi Björklinge.

Fick ihop så pass mycket att alla fick sig en god kantarellmacka på kvällen 😃

Linnéa passade på att baka veganska kanelbullar medans vi var i skogen. Jag kan lätt vänja mig vid att komma hem till doften av nybakade bullar 👍

Supergoda och saftiga 😍

Nu är tvätten klar! Äntligen 😅

Tänka sig att det är Liljas första skoldag imorgon 😱 Hon ska åka skolbuss för första gången ( tack och lov med ett gäng syskon ). Jag är tio gånger mera nervös än hon är 😅 Jag kommer att åka till skolan och vänta in bussen för att sedan följa med henne till klassen. Hinner förhoppningsvis lämna David innan bussen kommer fram till skolan. David längtar till kompisarna men är lite oroad över att Lilja inte kommer att vara på förskolan. Det blir en spännande morgon 😉

Sov gott!

Kram ❤️

5
167

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00