Redo…?

Imorgon är det dags. Idag har jag förberett väskor, extrakläder osv. Om jag fick kidsen i säng i rätt tid? Inte en chans 😂 De kommer att vara trötta imorgon bitti 😅 Gäller mig med som är ännu vaken trots klockan har passerat midnatt. Jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp tvätten.

Sen kan jag lägga mig för några timmars sömn 😉

Alices favorit-artist just nu är Billie Eilish och här om dagen klädde hon ut Älva till Billie-kopia…typ. Älva älskar dessa utklädnads-”lekar” 😁

Igår blev det en tur till skogen när vi ändå hade vägarna förbi Björklinge.

Fick ihop så pass mycket att alla fick sig en god kantarellmacka på kvällen 😃

Linnéa passade på att baka veganska kanelbullar medans vi var i skogen. Jag kan lätt vänja mig vid att komma hem till doften av nybakade bullar 👍

Supergoda och saftiga 😍

Nu är tvätten klar! Äntligen 😅

Tänka sig att det är Liljas första skoldag imorgon 😱 Hon ska åka skolbuss för första gången ( tack och lov med ett gäng syskon ). Jag är tio gånger mera nervös än hon är 😅 Jag kommer att åka till skolan och vänta in bussen för att sedan följa med henne till klassen. Hinner förhoppningsvis lämna David innan bussen kommer fram till skolan. David längtar till kompisarna men är lite oroad över att Lilja inte kommer att vara på förskolan. Det blir en spännande morgon 😉

Sov gott!

Kram ❤️

 1. Vilka fina bilder på Älva! Kanelbullarna inspirerar mig att baka. Hoppas skolstarten fungerar smidigt.

 2. eva skriver:

  Åå trattisar,är det inte lite tidigt??Måste åxå ut och kolla genast på momangen.Du är en grym morsa Mirka som verkar ha hur många överväxlar som helst att lägga i vid behov!Beundrar dig så in i norden,du verkar skapa trygghet och verkligen se dina barns behov.Stora Kramar❤❤❤❤!

 3. agnes skriver:

  Du e allt en riktig mamma du, tänker på allt och alla ,skapar trygghet :):) kram

 4. JLB skriver:

  Ja de där va inte kul för vår minsta, han är ensam kvar på gamla dagis nu när brorsan bytt… Han ska också byta till samma ställe i oktober men tills dess är de jobbiga dagar, minst sagt! han vill INTE va där ensam… hoppas de går bättre med David, är ju lite längre tid för honom!

 5. ååå har ni redan hittat Trattkantareller ?? måste ut i skogen igen i helgen som kommer känner jag.. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..