ANNONS

Att starta en dag i tysthet

/

Det händer inte så ofta. Jag är inte heller så van vid att inte ha någon som väcker mig, att inte höra ordet mamma 10 gånger innan man hunnit få igång hjärncellerna. Att gå runt i ett tyst hus, äta frukost i sin ensamhet och ta en dusch utan att det bankas på dörren. Jag försöker vänja mig vid de här stunderna men det är ovant och saknaden efter de små kryper på.

Idag har jag bara Linnéa, Benny, Victor, Selina och Alice hemma. De små är hos sina stödfamiljer, Oliver och Thor har pappahelg, Jennifer är hos sin kille och Kevin i Spanien.

Alla sover ännu förutom Selina som precis klivit upp. Jag har hunnit en massa redan då jag vaknade redan kl. 8.30 😅

Veckan har varit hektisk. Alla har varit trötta ju närmare helgen vi har kommit. Det har varit jobbigt att komma tillbaka till rutinerna 😅 Jag har haft (har) en del jobb att ta itu med likaså möten som ska bokas in. Tandläkarbesök, andra viktiga möten osv. Hej hösten, välkommen liksom 😉

Lilja och David har kommit in i sina rutiner jättebra. Lilja är så stor nu, man märker hur hon har vuxit liksom. Jätteskönt att övergången har gått så bra 😀 David saknar fortfarande Lilja en del men samtidigt tycker han att det är hur roligt som helst att åka ensam med mamma till och från förskolan.

Jag har tagit mig till gym ett par gånger denna vecka. Det är över en månad sen jag sist körde rena gympass och kan lova att träningsvärken jag har just nu är inte nådig 😅 Men jag älskar att börja dagen med ett pass, känner att jag blir mera effektiv resten av dagen. Men en löprunda tar jag helst framåt kvällen.

Att bara ha större barn hemma är annorlunda. Vi sitter på kvällarna och pratar mycket och allt och inget och det märks att de stora uppskattar de stunderna ❤️ Igår kväll ville de titta på Titanic så det gjorde vi även om jag kanske aldrig varit så såld på den filmen 🙈

Igår bokade jag och min mamma en sista minuten-resa för oss och barnen ( nästan alla, gymnasiebarn valde att stanna hemma med Kevin ) 🌞

Stod länge i valet och kvalet om vi skulle resa nu eller till våren men nu vann 😉 Någon som varit där? Tips?

Nu ska jag iväg och träna en timme eller två 💪

Kram ❤️

176
186

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00