ANNONS

Mjukstart

/

Idag och imorgon har förskolan planeringsdagar vilket innebär att jag och David kan ta det mycket lugnare på morgonen ❤️

Jag får ju gå upp kl. 6 ändå men behöver inte åka iväg och därmed inte klä på mig. I dag var det en vacker utsikt vi vaknade till

Helt magiskt med en dimma som täckte åkrarna 😍

Skolbarnen har nu kommit iväg och jag myser med en nyvaken David i soffan.

Han tittar på ”snygga bilar” på youtube och jag skriver.

Helgen var verkligen lugn. Vi gjorde inget speciellt men det ger oss också en annan sorts kvalitetstid där vi fastar ofta länge i köket och bara pratar och umgås 😀

Söndagsfrukosten 😍

Igår började jag först röja och plocka ihop saker som ska snart köras till återvinningen. Det ena ledde till det andra och sluta med att jag började storstäda köket 😅 Väldigt skönt när det är klart. Har en del skräp kvar att samla inom innan det blir en tur till återvinningen men jag har kommit en bra bit på vägen.

Idag ska jag och David storhandla, eller göra en veckans handling. Ska köra igång med matlista igen vilket underlättar enormt. Jag har även 4 barn som fyller år denna vecka så jag ska planera tårtor mm 😉 En vill ha smörgåstårta och en annan vill ha unicorn-tårta. Två är inte lika krävande utan låter mig bestämma 😅 Presenter ska också handlas men jag är inte ännu helt klar med vad 2 av de vill ha. Det blir verkligen mycket svårare presenterna ju äldre barnen blir. Det är tex sällan Benny och Kevinhar några klara önskemål. Tjejerna är lite duktigare på att veta vad dom vill ha .

Önskar er alla en fin start på veckan 😀

Kram ❤️

5
179

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00