Sjukhuset igen 😬

Så där jag…. jag som alltid tackat våra lyckliga stjärnor över att inga barn har någonsin skadat sig allvarligare. Lite sår och sånt räknar man ju alltid med barn men större skadorna har lyst med sin frånvaro. Jag menar 13 barn ger ju en lite större risk för att få några som skadar sig 😅

 • Så kom då Lilja och bröt sin arm rejält. Stackaren ❤️ Och barnen blev alla lite skrämda av det hela och har tagit det lite lugnare i överlag efter det. Förutom David som kört sitt vanliga race 😅 Han är rätt stor för sin ålder och stark som en oxe och han älskar att busa med de större killarna. Han har aldrig varit så där mesig som gråter för lilla minsta utan gör han illa sig så kommer det kanske några snabba tår och sen är han iväg och fortsätter med sitt igen. Idag följde Thor en kompis hem efter skolan. David var ledig och när syskonen började komma hem från sina skolor så blev David väldigt energisk. Han hade saknat att ha någon att busa och leka med 😀 Så när Thor sedan kom hem strax efter 19 så blev David överlycklig, äntligen någon att busa med igen. Tjejerna hade tappat orken för länge sedan 😂
 • Killarna stojade och rätt som det är så hade de visst en dragkamp med Thors tröja. Jag bad de lugna sig innan någon hann göra illa sig men de hade så roligt att de totalignorerade mig. Jag började förbereda för sängen för småbarnen när David kom gråtandes och skrikandes. Han hade ramlat bakåt när han släppte taget om tröjan. Jag hörde direkt att nu hade han gjort mer illa än nånsin förr. Han hade jätteont i överarm och axeln. Efter ett tag valde jag att packa in David i bilen och åka till barnakuten.

  David hade ont, han var trött och ville inte röra armen alls.

  Väntan på akuten var låååång men efter typ 2 timmar kom vi till röntgen

  Det gick bra och så satt vi och väntade igen . En halvtimme senare kom läkaren och sa att David har en fraktur på överarmen. Ett bra ställe som de inte gör någonting åt. Dvs inget gips 😃 En mitella att använda i början och order om att ta det lugnt.

  Hemma igen trötta men glada över att det inte var någonting värre.

  Så nu har vi igen ” snyltat ” på sjukvården 😇 För den borde väl inte gälla till så många barn? Man får väl skylla sig själv som skaffat många och så ta till egenvård hemma efter de första 2-3 barnen 😉

  Nu ska jag sova, huvudvärken är inte nådig just nu …

  Kram ❤️

  1. My skriver:

   Ni som tycker de med många barn snyltar på staten: gör en stadskupp och ta makten så kan ni stifta lagarna som ni vill. Vi andra följer bara lagen. Den innebär barnbidrag, sjukvård etc oberoende av antal barn.

  2. Alma skriver:

   Krya på dig David!❤️

  3. Skrutten då 🙁
   Hoppas ni får bra hjälpmedel så D kan ha armen i stillhet.

   Kraaaaaaaam

  4. Frida skriver:

   Stackaren!
   Tycker det varit svårare att få barnen här i huset att förstå att de måste akta armen när de bara fått mitella (överarm en gång och axel en annan). När de haft gipset så var det så uppenbart att den stora vita gipsklumpen måste man ta det lungt med.
   Hoppas att armen läker fint och att han inte får alltför ont under tiden.

  5. Att kalla någon för idiot är dock lika lågt som att kommentera någons vikt.
   Tycker för övrigt också att Mirka håller en väldigt bra och humoristisk ton i sina svar, och tillåter olika (vettiga) åsikter utan att gå till attack.

  Kommentera inlägget

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  LOADING..