ANNONS

Födelsedagar 🎂

/

Det har varit fullt upp de senaste dagarna. Först sĂ„ skadade dĂ„ David sig och han har varit sĂ„ ynklig efter det stackaren. Han har haft Liljas skada i sitt minne vilket har gjort hans rĂ€dsla större och fram till igĂ„r eftermiddag har han vĂ€grat att röra sig ur flĂ€cken utan har halvsuttit i soffan. Jag har fĂ„tt bĂ€ra honom till och frĂ„n sĂ€ngen och toabesöken. Han har varit sĂ„ rĂ€dd för att det ska göra ont 😒 Men igĂ„r tvingade jag honom att stĂ„ upp och dĂ„ mĂ€rkte han snabbt att det gick ju bra det och han började försiktigt gĂ„ runt i huset 😀 Sakta men sĂ€kert sĂ„ gĂ„r det alltsĂ„ framĂ„t 😅

Ett problem har jag dock
. David anvĂ€nder en mitella och den Ă€r en trygghet för honom. Om ca en vecka kan vi börja trĂ€na armen lite försiktigt och lyfta den uppĂ„t fram och sidan. Men ungen kan ju inte gĂ„ med bar överkropp hur lĂ€nge som helst đŸ€” Hemma Ă€r det ju ok men snart blir jag tvungen att ha med honom nĂ€r jag tex har ett viktigt möte pĂ„ mĂ„ndag. DĂ„ kan jag förvisso ta pĂ„ pĂ„ honom en hoodie utan att ha den onda armen i tröjĂ€rmen. Men pĂ„ onsdag Ă„ker vi och dĂ„ blir det varmt med en lĂ„ngĂ€rmad 😅 Att fĂ„ pĂ„ honom en t-shirt kĂ€nns som en omöjlighet Ă€nnu pĂ„ ett tag. Hur löser jag problemet
?

SĂ„ har vi haft Ă„rets födelsedagstĂ€taste period. I onsdags fyllde Jennifer och Benny 17 Ă„r 🎂🎈🎉 Wow alltsÄ snart Ă€r de smĂ„ rackarna myndiga 🙈😂

Jennifer hade önskat sig bla nĂ„gra tröjor som jag bestĂ€llde i god tid men det paketet kom aldrig. Det visade sig att det hamnat pĂ„ villovĂ€gar sĂ„ jag mĂ„ste göra en ny bestĂ€llning och Jennifer fĂ„r snĂ€llt vĂ€nta pĂ„ tröjorna. Benny önskade sig hörlurar och jag fick leta runt innan jag hittade en affĂ€r som hade rĂ€tt fĂ€rg av de. Ingen av de ville ha tĂ„rta sĂ„ det blev ananaspaj och glass med tillbehör 😀

IgĂ„r var det Liljas tur att fylla Ă„r 🎂🎈

Hon skuttade glatt ivĂ€g till skolan och önskade att dagen skulle gĂ„ fort sĂ„ hon skulle fĂ„ sina presenter 😂

Jag hade tidigare bestĂ€llt tĂ„rt-oblat med unicorn pĂ„ till hennes tĂ„rta med leverans inom 1-2 dagar. Idag har det gĂ„tt 5 dagar och de har Ă€nnu inte dykt upp đŸ˜€ Jag Ă€r lite smĂ„tt irriterad. Jag överraskade Lilja med att hĂ€mta hennes bĂ€stis Poppy hem till oss pĂ„ eftermiddagen och hon blev sĂ„Ă„ glad 😃

Efter en tidig middag blev det fika med en godistÄrta istÀllet.

Och presenter sĂ„ klart 😉

SvĂ„rt att hinna med fota nĂ€r hon rev upp paketen 😅

Nu har vi en födelsedag kvar innan det blir en paus till slutet av oktober. PĂ„ söndag fyller Kevin Ă„r och om tĂ„rt-oblaten skulle komma med posten idag sĂ„ Ă€r det han som fĂ„r de pĂ„ sina tĂ„rtor 😉

IgĂ„r lovades det regn och Ă„ska frĂ„n kl. 18 och framĂ„t. Vi var flera som lĂ€ngtade till det och vi var sĂ„ glada nĂ€r himlen började bli mörk. Men sedan hĂ€nde det ingenting! Och en halvtimme senare började de mörka molnen försvinna. Jag Ă„kte och lĂ€mnade hem Poppy som bor drygt en mil frĂ„n oss och hos de hade det spöregnat strax innan. Kom hem och senare fick vi lite regn under en kort tid men inget som jag kan skryta om alls. Och Ă„skan höll sig borta. Det Ă€r sĂ„ otroligt kvavt att det hade behövts för att lĂ€tta pĂ„ trycket. Tjejerna konstaterade att vi mĂ„ste flytta sĂ„ vi fĂ„r uppleva Ă„skvĂ€der lite oftare 😂

Snart ska jag ivĂ€g och trĂ€na cirkelfys. Jag har fortfarande trĂ€ningsvĂ€rk frĂ„n förra passet men det ska nog gĂ„ bra 😅

Kram ❀

23
116

Genom att klicka pÄ "Skicka" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00