Födelsedagar 🎂

Det har varit fullt upp de senaste dagarna. Först så skadade då David sig och han har varit så ynklig efter det stackaren. Han har haft Liljas skada i sitt minne vilket har gjort hans rädsla större och fram till igår eftermiddag har han vägrat att röra sig ur fläcken utan har halvsuttit i soffan. Jag har fått bära honom till och från sängen och toabesöken. Han har varit så rädd för att det ska göra ont 😒 Men igår tvingade jag honom att stå upp och då märkte han snabbt att det gick ju bra det och han började försiktigt gå runt i huset 😀 Sakta men säkert så går det alltså framåt 😅

Ett problem har jag dock…. David använder en mitella och den är en trygghet för honom. Om ca en vecka kan vi börja träna armen lite försiktigt och lyfta den uppåt fram och sidan. Men ungen kan ju inte gå med bar överkropp hur länge som helst 🤔 Hemma är det ju ok men snart blir jag tvungen att ha med honom när jag tex har ett viktigt möte på måndag. Då kan jag förvisso ta på på honom en hoodie utan att ha den onda armen i tröjärmen. Men på onsdag åker vi och då blir det varmt med en långärmad 😅 Att få på honom en t-shirt känns som en omöjlighet ännu på ett tag. Hur löser jag problemet…?

Så har vi haft årets födelsedagstätaste period. I onsdags fyllde Jennifer och Benny 17 år 🎂🎈🎉 Wow alltså…snart är de små rackarna myndiga 🙈😂

Jennifer hade önskat sig bla några tröjor som jag beställde i god tid men det paketet kom aldrig. Det visade sig att det hamnat på villovägar så jag måste göra en ny beställning och Jennifer får snällt vänta på tröjorna. Benny önskade sig hörlurar och jag fick leta runt innan jag hittade en affär som hade rätt färg av de. Ingen av de ville ha tårta så det blev ananaspaj och glass med tillbehör 😀

Igår var det Liljas tur att fylla år 🎂🎈

Hon skuttade glatt iväg till skolan och önskade att dagen skulle gå fort så hon skulle få sina presenter 😂

Jag hade tidigare beställt tårt-oblat med unicorn på till hennes tårta med leverans inom 1-2 dagar. Idag har det gått 5 dagar och de har ännu inte dykt upp 😤 Jag är lite smått irriterad. Jag överraskade Lilja med att hämta hennes bästis Poppy hem till oss på eftermiddagen och hon blev såå glad 😃

Efter en tidig middag blev det fika med en godistårta istället.

Och presenter så klart 😉

Svårt att hinna med fota när hon rev upp paketen 😅

Nu har vi en födelsedag kvar innan det blir en paus till slutet av oktober. På söndag fyller Kevin år och om tårt-oblaten skulle komma med posten idag så är det han som får de på sina tårtor 😉

Igår lovades det regn och åska från kl. 18 och framåt. Vi var flera som längtade till det och vi var så glada när himlen började bli mörk. Men sedan hände det ingenting! Och en halvtimme senare började de mörka molnen försvinna. Jag åkte och lämnade hem Poppy som bor drygt en mil från oss och hos de hade det spöregnat strax innan. Kom hem och senare fick vi lite regn under en kort tid men inget som jag kan skryta om alls. Och åskan höll sig borta. Det är så otroligt kvavt att det hade behövts för att lätta på trycket. Tjejerna konstaterade att vi måste flytta så vi får uppleva åskväder lite oftare 😂

Snart ska jag iväg och träna cirkelfys. Jag har fortfarande träningsvärk från förra passet men det ska nog gå bra 😅

Kram ❤️

 1. Anna skriver:

  Jag har inte fått någon reseplan. Det var en gåva. Så vad håller ni på med?
  Har mina vänner blivit lurad?

  1. All information ska ha gått via WellTours till de berörda. Om inte dina vänner hört någonting vilket de absolut bör ha gjort så ber jag er maila de om detta. Varken jag eller Carola har haft kontaktinformation till de som bokade en resa.

 2. Kortärmad skjorta med knappar fram i typ tunn bomull funkar kanske för David ? 🎉☺️

 3. Anna skriver:

  Funderar på hur det går med din och Carolas resa med oss läsare? Hoppas din sons arm läker snabbt💝

 4. Emma skriver:

  Men varför krångla till det så? Ta en lite för stor T-shirt å trä den över huvud och friska armen! Låt den skadade armen vara under t-shirten mot magen och ärmen på den sidan hänga löst! Du måste väl ha många t-shirtar i olika storlekar att låna från de större barnen?

 5. Marie skriver:

  Vi klippte upp tshirtärmen på en lite för stor t-shirt och satte igen med några säkerhetsnålar när sonen bröt överarmen. På så sätt behövdes det aldrig bändas någonting.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..