Lite höstnytt m.m

Innehåller reklamlänkar

 

När man har en David hemma nu på dagarna som helst sitter i soffan och ser på en film så hinner man saker som att se efter kläder till hösten.

Hittade ett par fina plagg hos ellos.se som jag vill köpa 😀

Den här blusen är bara såå fin och finns i flera olika färger. Den gröna är helt klart min favorit men fastnade även för den blåa 😍 Blåa här , gröna här.

Jag älskar stickat till vintersäsongen och har börjat fastna för den här färgen 🧡 Här

Jag vill verkligen bli mera av en klänningsanvändare och även under vår kalla säsong. De här två klänningarna blev jag jättesugen på och ska försöka övertala min försiktiga jag 😅 Grön här , vinröd här.

Rean har en hel del kvar att bjuda på och nu får man extrarabatt på rean 👍

Så klart att jag hittade ett par plagg där också 😇

Fastnade först för den vita tröjan. Bläddrade vidare för att sedan titta tillbaka…byxorna var ju jättefina de också 😃 och allt på bra rea 😁 Tröja här , byxa här

Så har vi den randiga tröjan i varma toner 😍 här

Hittade även höstkängor här 👍

Jeans kan jag köpa hur många som helst av 🙈 och det är rätt bra med lite rabatt på de 👍

Jag bara älskar boyfriendjeans, ett måste att ha minst ett par. Ljusa boyfriend här , mörka jeggings här.

Ett par boyfriendjeans till här , jag har beslutsångest 🙈 Så blev jag riktigt sugen på bootcut-jeansen! Det var många år sedan jag hade såna på mig men de är riktigt snygga, här 😀

Tjingeling ❤️

 1. Ghita skriver:

  Vi människor tycker och gör ju olika. Personligen så är jag rädd om miljön på många sätt, men kan ändå flyga utomlands en gång om året utan dåligt samvete. Jag skulle heller aldrig komma på tanken att gå in i en second hand butik och köpa begagnade kläder. Inget negativt alls om er som handlar second hand, men jag vill inte göra det. Vi är, som sagt, olika 🤷‍♀️.

 2. Karin skriver:

  Jag har svårt att förstå alla dessa inköp av kläder hela tiden. Jag har helt gått över till att handla på second hand, det enda jag köper nytt är underkläder, och det blir sannerligen inte ofta. 🤣 Bättre att ha några fåtal plagg och verkligen använda dom. Mina fem barn ärvde av varandra, fyra är vuxna och utflugna, jag sydde om och lappade och lagade när det behövdes. Många bloggare har ju dylika inlägg när de gör reklam för olika klädföretag och visar upp massa bilder på olika plagg. Jag scrollar tyvärr snabbt förbi, är totalt ointresserad av dessa inlägg. Kan inte vara sant att det behöver förnyas i garderoberna ständigt och jämnt. Det ligger ju i tiden att vi ska vara klimatsmarta och inte slösa på resurserna, det tar tid att hitta plagg inne på second hand, men det glädjer mig att nu för tiden är det otroligt många ungdomar som handlar där.

 3. Anne skriver:

  Tänker att om man är vuxen med samma storlek ( alltså vikt- stabil) har man antagligen en massa kläder och behöver inte köpa nytt varje säsong? Är det inte bättre att använda det man har? Menar inte att skamma, men klädföretagen hjärntvättar oss ju att vi ska köpa nytt hela tiden. Ja, kläder är kul men tyvärr inte hållbart för miljön och framtiden!

  1. Åsa skriver:

   Jag håller med dig Anne. Det enda jag köper nytt är underkläder, jeans och skor. Resten köper jag på second hand. Klädkontot blir billigt och jag kan unna mig dyra skor.

  1. My skriver:

   Håller med. Jag köper allt utom underkläder begagnat. Dock bor jag där det är gott om fräscha second hand affärer för jag vill se snygg ut också. Tyvärr kan eller hinner inte alla handla second hand. Jag hittar mycket till barnen också men förstår att med många barn är detta omöjligt. Jag tror dock att Mirka precis som Johanna Toftby Får en rejäl rabatt eller en del saker gratis från Ellos då de gör reklam för klädkedjan. Samma sak med Kids Brandstore för Mirka. Tyvärr hamnar en del som försörjer sig på bloggning inför dessa dilemma, antingen struntar man delvis i miljötänket eller så får man tacka nej och därmed få mindre inkomst. Ett sidospår är att titta på Bianca Ingrossos insta, Kenza, och alla andra, där snackar vi nya dyra kollektioner var och varannan dag. Ska bli intressant att se hur miljön kommer påverka bloggare i framtiden.

   1. Karin skriver:

    Fast har de ens kläderna de gör reklam för. Tycker man nästa aldrig ser kläderna som läggs in med bilder från katalogerna alt. fotas en gång hemma på bloggarna därefter. Jag är tveksam till att de själva har en bråkdel av kläderna.

 4. Anna skriver:

  Funderar på hur det går med din och Carolas resa med oss läsare? Hoppas att din sons arm läker snabbt💝

  1. De som hade bokat resan har fått all information ang det 😉

   1. Anna skriver:

    Och vi andra som har följt din blogg i flera år…. Vi finns inte ens i er kalender? Som det är nu kommer du tappa följare och om jag funderar över någon eller något så få inte jag fråga?

    1. Både jag och Carola har flertalet gånger svarat på frågan – Resan blev tyvärr inställd pga för få anmälda. Självklart får man fråga 😉

     1. Anna skriver:

      Jätte tråkigt att höra. Jag hade velat följa med men så dyrt.

     1. Ann skriver:

      Det berodde nog på att resan var alldeles för dyr🤔 Hade du själv haft råd att åka på en sådan resa som eran?

      1. Jag har varit på 2 resor där ena kostade ca 11.000kr och den andra några tusen till 😉

       1. Petra skriver:

        Lägg de pengarna nästa gång på att åka på semester med hela familjen under icke-skoltid… (du som inte hade råd att åka på loven).

       1. Ann skriver:

        Kostade resan det bara för dig själv och utan att du blev sponsrad?

         1. Ann skriver:

          Vad skulle eran resa kostat er? Jag har också rest för 11000 men då haft frukost i priset.

 5. Ufo skriver:

  Hej! Kan du inte köpa linnen där du klipper av ärmarna, zickzacksyr och ordnar med knappar. Torde fungera med klänning med ”linneärmar” också

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..