ANNONS

22 år, sjukhuset igen m.m

/

Idag har vi firat mitt äldsta barn. Jag kan knappt fatta att Kevin är redan 22 år! Jag har varit mamma i 22 hela år, helt galet ju 😅

Min vackra, varma, omtänksamma son ❤️

Vi startade dagen på bästa vis…

En härlig långfrukost 😃

Så här skulle jag kunna starta dagen varje morgon. Gröt, lite frukt, apelsinjuice och en kopp kaffe 👍 Kokt ägg saknades då jag glömde bort den lilla detaljen.

Jag duschade och under tiden lyckades David snubbla på en leksak och han ramlade på sin onda arm 😱

Han fick ont och var ledsen länge 😥 Jag jämförde hans axlar/överarmar och såg att den onda sidan var svullen och såg annorlunda ut mot tidigare. Så vi åkte till barnakuten för att kolla om skadan har blivit värre. Stackaren 😔

På akuten är det alltid en del väntetid och där var David pigg och energisk. Först fick vi träffa en sköterska som höll med om att det var en klart synlig skillnad på hans axlar. Vi väntade lite till och fick sedan träffa läkaren som råkade vara samma som Lilja hade när jag kom till akuten med henne. Vi skickades till röntgen där vi satt och väntade ett bra tag. Det var vi där plus en kille runt 25år. David började prata med killen och de jämförde sina skador då båda hade en mitella på sig. Sedan bjöd David oss på ”kaffe” 😁

Till sist var vi tillbaka till akuten och läkaren förklarade att det hade blivit en liten ändring på Davids befintliga fraktur men att han ska fortsätta med sin mitella. En återbesök med nya röntgenbilder direkt efter vår resa är inbokad.

Vi kom hem och alla blev lättade över att det inte var värre.

Efter maten firade vi Kevin med tårta som Nellie och Thor hade gjort medans jag var iväg med David. Tyvärr så blev det ingen unicorn-tårta då tårt-oblaten jag hade beställt har fortfarande inte dykt upp 😣 Jag har fått ett Mail där butiken jag handlat ifrån vill ha en recension om produkten. Jag kan säga att den blev inte snäll 😉 1-2 dagars leverans har imorgon tagit en vecka…dvs om varorna kommer då.

Jordgubbstårta var dock inte fy skam 👍

Sedan fick vi lite regn och även åska en kort stund. Tyvärr så drog det förbi oss på en kvart men bättre lite än inget alls 😉

Imorgon är det skola igen och sedan ska vi börja packa så allt är klart till onsdag morgon. Tack snälla för era tröjtips 🙏 Det har inte varit lätt att hitta kortärmade skjortor nu men Ica Maxi hade 2 olika och Carola lyckades rota fram två 👍 Sedan ska jag sy om 2 linnen imorgon så det ska gå bra med den biten 😀

Kram ❤️

52
156

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00