ANNONS

God kväll

/

Sitter på balkongen och njuter av de varma vindarna och mörkret som fallit. Trött efter dagen men vill pusta ut en stund nu när barnen har somnat. De större barnen sitter på balkongen bredvid och spelar spel och har det nice 😃

Ja vad har vi gjort idag…. Barnen har badat och badat och badat 😂 Vi har ätit där i mellan och även hunnit leka lite på de olika lekplatserna

Jag bokade in de mindre barnen till kids club men när vi skulle dit så bangade de ur och ville bada istället 🙈 Vi gör ett nytt försök med Bamseklubben imorgon efter frukosten 😉

Det blir inte så mycket sola och slappa för mig då jag vill vara nära David så han inte gör illa sig även om han är riktigt försiktig. Det står att man inte får baxa solstolar men det hade typ de flesta gjort såg vi i morse. Så alla bra platser var så klart upptagna långt innan man fick bada. Sånt gör mig lite småsur då vi var ute i god tid i hopp om att få bra platser 😣 Jag vill vara så nära barnpoolen som möjligt för att underlätta vaktandet så gissa vem som går ner supertidigt imorgon och gör som alla andra 😇 Det tar mig emot för för mig är regler till att följas men men…. ska alla andra spela fult så nog kan jag också i detta fall.

Det är verkligen såå fint här!

Jag insåg dock att jag fotar väldigt lite så bättring på det 😅

Maten är jättebra tycker vi allihopa 👍 Om jag jämför med hur vi hade det i Turkiet så är maten 10 gånger bättre. De stora barnen tycker dock att det var skönare att bada i Turkiet men det är för att här är det mycket mera folk än vad det var när vi var i Turkiet. Havet är kallare här men det är inte konstigt alls. Jag gick ner så vattnet kom till låren sen pallade jag inte längre 🙈😂 Men jag är ju en badkruka.

Jag gillar stället väldigt mycket och njuter av att slippa jobbiga försäljare.

Utanför supermarket står ett antal elbilar som man kan åka på. Dyrt som attan ( 5€/10min ) men David blev eld och lågor när han såg de så de 4 minsta fick sig ett åk var 😀

Vi har inga större planer för våra dagar här. En dag ska vi ta bussen till Maspalomas sanddyner. En dag ska vi ta en promenad längs med stranden som många har nämt. Men dagarna kommer mestadels handla om att bada…och äta 😂

Kanske hinner jag utnyttja gymmet om/när de mindre är på Bamseklubben 😉

Nu ska jag dock sova, till och med de äldsta har vi detta laget sagt godnatt .

Kram ❤️

17
175

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00