God kväll

Sitter på balkongen och njuter av de varma vindarna och mörkret som fallit. Trött efter dagen men vill pusta ut en stund nu när barnen har somnat. De större barnen sitter på balkongen bredvid och spelar spel och har det nice 😃

Ja vad har vi gjort idag…. Barnen har badat och badat och badat 😂 Vi har ätit där i mellan och även hunnit leka lite på de olika lekplatserna

Jag bokade in de mindre barnen till kids club men när vi skulle dit så bangade de ur och ville bada istället 🙈 Vi gör ett nytt försök med Bamseklubben imorgon efter frukosten 😉

Det blir inte så mycket sola och slappa för mig då jag vill vara nära David så han inte gör illa sig även om han är riktigt försiktig. Det står att man inte får baxa solstolar men det hade typ de flesta gjort såg vi i morse. Så alla bra platser var så klart upptagna långt innan man fick bada. Sånt gör mig lite småsur då vi var ute i god tid i hopp om att få bra platser 😣 Jag vill vara så nära barnpoolen som möjligt för att underlätta vaktandet så gissa vem som går ner supertidigt imorgon och gör som alla andra 😇 Det tar mig emot för för mig är regler till att följas men men…. ska alla andra spela fult så nog kan jag också i detta fall.

Det är verkligen såå fint här!

Jag insåg dock att jag fotar väldigt lite så bättring på det 😅

Maten är jättebra tycker vi allihopa 👍 Om jag jämför med hur vi hade det i Turkiet så är maten 10 gånger bättre. De stora barnen tycker dock att det var skönare att bada i Turkiet men det är för att här är det mycket mera folk än vad det var när vi var i Turkiet. Havet är kallare här men det är inte konstigt alls. Jag gick ner så vattnet kom till låren sen pallade jag inte längre 🙈😂 Men jag är ju en badkruka.

Jag gillar stället väldigt mycket och njuter av att slippa jobbiga försäljare.

Utanför supermarket står ett antal elbilar som man kan åka på. Dyrt som attan ( 5€/10min ) men David blev eld och lågor när han såg de så de 4 minsta fick sig ett åk var 😀

Vi har inga större planer för våra dagar här. En dag ska vi ta bussen till Maspalomas sanddyner. En dag ska vi ta en promenad längs med stranden som många har nämt. Men dagarna kommer mestadels handla om att bada…och äta 😂

Kanske hinner jag utnyttja gymmet om/när de mindre är på Bamseklubben 😉

Nu ska jag dock sova, till och med de äldsta har vi detta laget sagt godnatt .

Kram ❤️

 1. Carola skriver:

  Vore jag du så hade jag tagit bort de badlakan som behövs eller påkallat problemet för personal på hotellet…det är ju faktiskt inte ok.

 2. Sirppa skriver:

  MIRKKA, DU KAN BARA PLOCKA BORT HANDDUKAR FRÅN DE STOLAR NI BEHÖVER. REGELN ÄR ATT MAN FÅR INTE PAXA!!!!!!!!
  INGE FARA OM DU DÅ TAR BORT HANDDUKAR OCH NI ANVÄNDER STOLARNA!!!!!!!

 3. Marie skriver:

  Fler och fler hotel har börjat med att varje morgon gå runt och faktiskt plocka bort handdukar som folk paxat med ett hotel gick så långt så de till och med kastade handdukarna i poolen de är mina takter 😂
  Själv aldrig drabbats av det för jag badar alltid i havet och reser inte till ställen där badtempraturen är under 25 grader i havet. Bara en gång jag varit där vattnet var kallt och de var faktiskt kanarieholmarna firade jul där ett år för länge sen, då var de inte varmt i vattnet och den uppvärmda poolen på hotellet värmdes bara upp under sommarmånaderna så havet var varmare än poolen faktiskt. Men de gjorde inget gengäld bodde inga barnfamiljer på hotellet, så lungt och skönt 🙂

 4. Babs skriver:

  Hopplöst med handuksläggare. Hatar det. I Turkiet är det 30 grader i havet nu. Har varit flera ggr på båda ställena föredrar Turkiet framför där ni är. Otroligt att kunna åka med din barnaskara. Åker till inte barnvänliga hotell. Allt har sin tid.

 5. Karin skriver:

  Hoppas bara att du inte paxat 11 stolar 😁

  1. Lisen skriver:

   Varför inte det?
   Måste några stå och sola om man reser i ett större sällskap?

   1. Karin skriver:

    Normalt så badar barn mer än de solar och yngre barn ligger sällan utsträckta och behöver en hel stol ensamma. Räcker inte stolarna till alls kan yngre barn dela.

    1. T skriver:

     Men vänta lite, Låt syret få nå fram till alla celler innan du skriver ett inlägg

     1. Karin skriver:

      Hoppas du mår bättre nu för det där är nog inte bra för dig eller din omgivning.

      1. T skriver:

       Jo tack, mår bra som varje dag. Tror inte att det är bra för omgivningen att förminska barn och att inte se dem som individer som har samma rätt till att plats i samhället bara för att de är barn

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..