ANNONS

Chokladparty m.m

/

Ligger i sängen helt slut efter dagen. Det är väl rätt konstigt hur trött man kan bli av att ligga vid poolen och all mat 😅

Idag hade jag bokat in de 4 minsta på Bamseklubben på förmiddagen men det slutade med att bara Nellie och Älva gick dit. Lilja vägrade och David gör som Lilja gör. Så medans vi var vid poolen hade Nellie och Älva jätteroligt 😉 Nog hade de andra också roligt men de missade det roliga i klubben. På eftermiddagen skulle det vara chokladparty och det ville de 5 yngsta vara med på så jag bokade in de fort som attan 😇 Kl. 14 lämnade jag då barnen dit och sedan tog jag och morsan ryggläge i solstolarna 😁

Det var hett och fick ta några dopp emellanåt för att svalka ner mig. Men så skönt att kunna ligga utan att behöva vakta någon en stund 😉

Hämtade barnen kl.17 och de hade haft hur kul som helst. Olika lekar med choklad, de åt choklad och annat gott och fick även kladda ner sig hur mycket de nu än ville. David och Thor ville inte kladda ner sig, Lilja och Älva gjorde det pyttelite och Nellie körde all in 👍

Som ni förstår så stod en varsin dusch på schemat 😂

Efter middagen väntade vi på danslek för barnen som de minsta tyckte var jätteroligt

Kidsen värmde upp innan starten 👍

Vi blev kvar länge och ungarna dansade, lekte och hade hur kul som helst. Clownerna Lolo och Charlie hade underhållning och även Hunden T. Vid 21 var det dags för oss att dra oss tillbaka då barnen var riktigt trötta.

Så, hur gick det med handdukarna och paxandet av solstolarna i morse då 🤔

Jo, jag och Nellie tog med oss 5st handdukar i morse strax före kl.8 och knatade ner till poolområdet. Det stod då runt 5-7 andra där och väntade på att kedjan vid ingången skulle öppnas. Tydligen så är det fritt fram kl.8 vilket inte står någonstans men så verkar det fungera. Det hann komma några fler och när kedjan togs bort sprang de flesta som om hela livet stod på spel och valde sina solstolar 😬😅 Vi gick till platserna vi ville ha utan att behöva slåss om de alls och vi paxade 5 stolar med gott samvete 👍 De stora kidsen bryr sig inte alls om de får platser längre bort så de behöver inte paxa nåt för såna platser finns det hela tiden.

Nu ska jag sova så jag har krafter till imorgon 😃 Nellie, Älva, Lilja och David är bokade till Bamseklubben imorgon igen mem mu blir det strax efter lunch så de hinner bada innan, det var viktigt 😄

Kram ❤️

39
172

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00