Sista dagen

Idag är vår sista heldag här 😬 Och vi ska ta vara på den till fullo! Bada, bada och bada står på schemat 💦

Jag har varit så trött på kvällarna och somnat tidigt med de mindre barnen. Jag ska försöka skriva bättre när vi är vid poolen för nu drar kidsen i mig 😅

Solnedgången igår 😍

Kram ❤️

 1. Sanna skriver:

  Du vill åka utomlands med din familj. Du följer skolans regler och lämnar in en ledighetsansökan. Skolan väljer att bevilja den. Du åker på semester. End of story. Finns inget mer att diskutera . Tycker skolan att barnen behöver vara i skolan istället så beviljas inte ledigheten så enkelt är det. Ha en fin helg

 2. Hej Underbara ni ❤️❤️❤️ Jag vill rekomendera min favoritaffär och en under bar sida som ger mig mycket med ❤️. Var även ni med i tävlingen 🙂Alla frågor är rätt 😉. kram https://sociali.io/ref/zo25852650/

 3. Anna n skriver:

  Jag vill inte vara elak. Jag ber om ursäkt. Jag tycker att vi glömmer mina negativa kommentarer. Det blev bara så fel . Förlåt Mirka om jag har sårat dig. Det var inte min mening. Jag tycker att vi går vidare med våra liv.. Förlåt.

 4. I förra inlägget pratades det om badkläder och jag förklarade på ett positivt sätt hur det funkar men det blev ändå sån storm över att man kritiserat Mirka?! Så det där med att man får komma med ” negativa” kommentarer stämmer inte, håll bara med i allt som görs😳

  1. Åsa skriver:

   Man ska inte ifrågasätta något har jag fått lära mig. Man ska låtsas att man håller med även om man tycker att det är fel. Det här med badkläder i pooler är viktigt tycker jag.

 5. Anna n skriver:

  Lena jag är lyckligt gift.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..