ANNONS

Hemåt

/

Jösses Amalia och lite till…! Satt i bilen på väg till flygplatsen kl.5 och läste igenom kommentarerna. Wtf händer egentligen 😅

Dags för lite skärpning vuxna människor. Ingen specifik nämnd men vissa bör ta åt sig 😉 Jag gillar inte att behöva ta bort kommentarer men vissa har nu blivit flyttade till skräpkorgen. Kan inte själv blockera någon så får helt enkelt ta bort när jag ser olämpligt vilket då dröjer tills jag har möjlighet att kolla igenom mina kommentarer 😉

Vi sitter nu och väntar på flyget. Trötta men nöjda över vår helg 😀

Det har varit hektiskt och fötterna värker men tjejerna vill gärna åka till London igen 👍 Jag skriver mera när vi har kommit hem, nu ska vi hitta vår gate.

Kram och fridens liljor för helskotta 🙏❤️

21
225

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00