Hemåt

Jösses Amalia och lite till…! Satt i bilen på väg till flygplatsen kl.5 och läste igenom kommentarerna. Wtf händer egentligen 😅

Dags för lite skärpning vuxna människor. Ingen specifik nämnd men vissa bör ta åt sig 😉 Jag gillar inte att behöva ta bort kommentarer men vissa har nu blivit flyttade till skräpkorgen. Kan inte själv blockera någon så får helt enkelt ta bort när jag ser olämpligt vilket då dröjer tills jag har möjlighet att kolla igenom mina kommentarer 😉

Vi sitter nu och väntar på flyget. Trötta men nöjda över vår helg 😀

Det har varit hektiskt och fötterna värker men tjejerna vill gärna åka till London igen 👍 Jag skriver mera när vi har kommit hem, nu ska vi hitta vår gate.

Kram och fridens liljor för helskotta 🙏❤️

 1. Laila skriver:

  Min 85-åriga kloka mor brukar säga, visst kan jag känna avund men aldrig missunnsamhet…

 2. Susanne skriver:

  Nog kan jag också känna en avund mot Mirka, men från det till att vräka ur sig vad som helst är steget långt , avunden ligger i att det är få förunnat, även om man har två inkomster i familjen, att åka på två utlandsresor samma månad. Hoppas att du, Mirka, har haft toppenresor tillsammans med dina barn och samlat krafter inför de kommande vinter. Bry dig inte om vad vissa skriver för elakheter, de personerna kan inte må bra, vad du gör med sina pengar är din ensak. Fridens liljor😊

 3. Helahea skriver:

  Till viss del förstår jag de här avundsjuka illasinnade kommentarerna. De är från människor som inte vet hur en influenser tjänar sitt uppehälle.
  De tror att det bara är att ta emot mutor o skriva om dem. Visst verkar det utåt sett vara ett glassigt jobb men allt annat runt omkring??
  Skatter, oro för att få lön nästa månad? Hur behåller jag läsare?
  Nää jag missunnar inte Mirka en tripp till London. Men visst är jag avundsjuk…

  1. A skriver:

   +1

 4. Ann skriver:

  Din blogg hade mer personliga inlägg när barnen var små och ni var en stor familj som bodde tillsammans. Nu är det mest reklam, vilket är synd. Jag förstår att det blir färre inlägg att skriva ju större barnen blir. Det blir inte så mkt att läsa om heller.

  1. En annan bloggare brukar ha en liten frågestund med vart och ett av barnen. Jättekul att läsa, kanske en idé att ta efter.

  1. Mari skriver:

   Ja förra året va det fler o längre inlägg o alla roliga live på Instagram med o utan barn, det var så roligt som följare att bli inbjuden på. Kändes som Mirka också njöt och hon sa många gånger att vi blev som hennes cyberkompisar😃. Var många samma följare som skrev kommentarer och frågor som tex Undersköterskan, Tilda, Jeanette, ??? .the family mfl. O Mirka kändes SÅ personlig och go. Småttingarna va ju mindre då o hon va ensam vuxen vilket hon gör med bravur då också, så borde nästan varit svårare då. Barnen iallafall de flesta verkade gilla det, det var på terrassen utanför med fruktstund eller efter nattning och lite vuxnare ofta med Linnea o Selina som också bidrog och var härliga. Saknar de uppdateringarna så trevligt och personligt. Men kanske något hände att någon följare blev läskig för ungefär samtidigt skrotade Mirka sin live på onsdagarna på Instagram med hennes lika personliga kompis och bloggkollega Carola Wetterholm. Saknar iallafall när Mirka kändes mer som för att roa oss följare och förhoppningsvis henne. med och hon sa då att hon inte ville ha för mycke reklam som gör den mer som ett företag. Sen förstår jag att när man kan tjäna stora belopp och med det kan få lyxigare liv med barnen så är det svårt att skippa de för att va personligare med sina följare. Hon gör väl det hon tycker är bäst och gynnar barnen och henne. Så vi får fatta förändringen och när man inte tycker det är en trevlig blogg längre så får man ju låta bli att kika in. Men hoppas ändå på lite mer av det gamla , så står man ut med massa reklam och samarbete också då blir det en bra balans. Ta nu inte detta som något annat än det är menat, som konstruktiv kritik o jag gillar skarpt familjen. Norrström

 5. Gen skriver:

  Hej Mirka Jag säger bara skit i dom dumma kommentarerna på ren Svenska Du är en fantastisk mamma med alla dina barn som du tar hand om till 100 % Det kan o är säkert avundsjuka på dig som ibland kan göra en resa o även om du blir bjuden så gör du allt sååå bra det är du mer än värd Kram till er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..