ANNONS

Att ta igen sig

/

Hej och hå, allt bra med er?

Jag har varit helt slut efter helgen och haft ett stort behov av att ta igen mig, framförallt gällande sömn 😅

London var hektiskt då jag ville hinna med så mycket som möjligt utöver eventet vi var på. Jag sov som en kratta, sista natten blev det knappt 2 timmars sömn. Sedan blev det full rulle hemma 😅 Jag har därav lagt mig samtidigt med de mindre barnen kl.20.30 och sett till att få så mycket sömn som möjligt. Nu känner jag att jag börjar komma ikapp med den biten 👍 Bara lite jobb kvar att komma ikapp med så är jag i fas igen.

Idag har David återgått till förskolan. Jag har lyckats få in en träningspass vilket har varit efterlängtat.

I väntan på cirkelfys-passet 😀

Jag köpte mig själv ett par jättesnygga träningstights i London för typ inga pengar alls.

De sitter jättebra och jag ångrar mig nu att jag inte köpte i flera färger 🙈 Bra att vara efterklok.

Jag har dessutom köpt de första julklapparna 🙌 Ica Maxi hade en del fina leksaker med 70% rabatt så jag kunde inte låta bli 😁 Idag är det 3 månader till julafton. De månaderna kommer att gå fort känner jag.

Nu ska jag fixa klart jobbet jag ligger efter med så hörs vi sen 😉

Kram ❤️

9
161

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00