Att ta igen sig

Hej och hå, allt bra med er?

Jag har varit helt slut efter helgen och haft ett stort behov av att ta igen mig, framförallt gällande sömn 😅

London var hektiskt då jag ville hinna med så mycket som möjligt utöver eventet vi var på. Jag sov som en kratta, sista natten blev det knappt 2 timmars sömn. Sedan blev det full rulle hemma 😅 Jag har därav lagt mig samtidigt med de mindre barnen kl.20.30 och sett till att få så mycket sömn som möjligt. Nu känner jag att jag börjar komma ikapp med den biten 👍 Bara lite jobb kvar att komma ikapp med så är jag i fas igen.

Idag har David återgått till förskolan. Jag har lyckats få in en träningspass vilket har varit efterlängtat.

I väntan på cirkelfys-passet 😀

Jag köpte mig själv ett par jättesnygga träningstights i London för typ inga pengar alls.

De sitter jättebra och jag ångrar mig nu att jag inte köpte i flera färger 🙈 Bra att vara efterklok.

Jag har dessutom köpt de första julklapparna 🙌 Ica Maxi hade en del fina leksaker med 70% rabatt så jag kunde inte låta bli 😁 Idag är det 3 månader till julafton. De månaderna kommer att gå fort känner jag.

Nu ska jag fixa klart jobbet jag ligger efter med så hörs vi sen 😉

Kram ❤️

 1. Carina skriver:

  Köpte träningskläder på Primarks i våras. De är tvättade många gånger så tom kvalitén är bra. Även jag ångrar att jag inte köpte fler plagg.

 2. Micka skriver:

  Kan du inte anmäla dem som trollar? Tillräckligt många anmälningar kanske leder någonstans? Känns ju som att trollen mår riktigt dåligt och kanske behöver hjälp en människa som mår bra beter ju sig inte på det viset.

 3. K skriver:

  Du är så himla stark och bra Mirka! Att du orkar träna trots lite återhämtning, du är jättestark i alla avseenden. Fantastisk mamma, underbar blogg. Skönt med lite nya intryck inför den mörka årstiden. Kram från en annan mamma🤗🤗🤗

 4. Leksakerna på Ica. …Såna fynd är sååååå nice 👍🏻

  Snygga byxor 👍🏻 Kanske nån som du känner som ska till London o kan köpa fler 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..