Linnéas dream come true

Jag sitter i lugnans ro just nu och bara andas ut. Det har verkligen varit fullt ös på de mindre kidsen sedan de kom hem 😅 Trötta och smågnabbiga, är det inte det ena så nog är det det andra. Det blir nog en tidig kväll ikväll 😉

Nu har det hela lugnat ner sig, några spelar favoritspelet

Bästa köpet ever!

En dansar framför tv:n och de stora håller på med sitt. Snart ska jag hämta Thor från en kompis och sen gör vi kväll. En skoldag kvar för på fredag har barnen studiedag 😀 Jag som hade bokat mig på cirkelfys får nog tänka om där. Kanske drar jag med mig kidsen ut till skogen istället 👍

Linnéa höll på att skrämma livet ur mig idag 😱 Hon ropade på mig och jag hörde i rösten att hon grät. Shit, vad har hänt?? På några sekunder hinner ju ett antal olika tankar flyga igenom huvudet.

Hon sitter vid sin dator och snyftar fram: Mamma, Queen har släppt biljetterna till Europa-konserten!!

Jätteroligt tyckte jag då och förstod inte varför hon var ledsen då hon har verkligen väntat på denna dag 🤔 Det hela handlade om att biljetterna hade släppts en timme tidigare och hon var övertygad om att de var slut.

Jag lugnade ner henne och bad henne ta fram biljett-sidan. Vi visste redan att Queen inte kommer att ha en spelning i Sverige så nu ville jag se vilka länder de ska spela på och vart det är lämpligast att åka till 😅 Köpenhamn var närmast men de ska ha flera ( hela 5 ) spelningar i London. Eftersom Linneas dröm är att besöka London så tyckte vi båda att det var lämpligast att försöka få biljetter till någon av de spelningarna. Innan vi var klara så var hon såå nervös och hispig men med lite lugn och is i blodet så hittade vi biljetter 👏

Ni som inte kanske hängt med så kan jag berätta att Queen är ALLT för Linnéa. Hon kan definitivt räknas som en av deras största fans, på riktigt! Detta är så otroligt stort för henne, den största drömmen ( eller störst är att få träffa de face to face/ att Freddie skulle leva fortfarande ) .

Och jag får äran att dela denna megastora händelse med henne! Hon vill ha med mig på konserten och självklart vill jag dela detta med henne ❤️ Så i början på juni blir det en tripp till London igen 🙌

Vet ni så dåligt samvete jag hade när vi åkte hem från London i söndags. Sent lördagkväll när jag försökte sova fick jag ett infall och googlade på var Freddie Mercury hade bott. Vi bodde på hotell i Kensington och jag hade ett svagt minne av att Linnéa har nämt att Freddie hade bott i Kensington. Jag skulle inte ha gjort det 🙈

Blåa pricken är var vårt hotell ligger och röda markeringen är Freddies gamla bostad 😬 En promenad på typ 5 minuter! Och det missade vi 🙈

Ja ja, nu får hon chansen till att åka till själv 😉

Nu ska Thor hämtas …

Kram ❤️

 1. Camilla skriver:

  Vad roligt att få komma i väg och se något man gärna önskar.
  Tänkte passa på att fråga om Linnea mår bättre nuförtiden (hoppas det) och ni svarar såklart bara om ni vill.

 2. Millie skriver:

  Underbart att få uppfylla en dröm!

 3. My skriver:

  Hoppas du kommer berätta om senaste resan till London snart! 😃

 4. p skriver:

  Det blir en fin upplevelse för er båda, och ett fint minne.

 5. anne skriver:

  Kul..!!
  Queen har jag alltid gillat..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..