Underbara färger

Det finns inte så mycket jag gillar med hösten. Vi är på väg mot mörkare och kallare tid, snart ska bilrutorna börja skrapas igen, vinterkläderna ska fram, det är ruggigt ute och man har nästan bara lust att gå i ide.

Men en sak älskar jag med hösten! Det är höstens alla vackra färger 😀 Sällan är vår utsikt från huset så breathtaking som under hösten.

I söndags tog jag en promenad med Linnéa för att försöka föreviga lite av de fina färgerna.

Flera av oss står varje dag och fotar soluppgången/nedgången. Bilden ovan är från i morse 😍

Idag måste jag börja rota fram vinterjackorna. Jag höll på att frysa halvt ihjäl i morse 🥶

Det är tisdag, tyngsta dagen på hela veckan tycker jag. Barnen var trötta i morse och en var otroligt grinig så inte den bästa starten på morgonen 😅 Dessa förpubertitetshormoner är fan inte att leka med! Men jag har snart klarat av 10 såna perioder – bara 3 kvar sen 😇

Ha en bra dag ❤️

 1. Jenny skriver:

  Har du nåt bra tips på vinterskor till ett barn på ett och ett halvt? De du tipsade om verkar bra men finns bara från stl 25. Kram och tack för en bra blogg ❤️

  1. Mina små har oftast haft kavat faktiskt, superbra. Även Ecco har bra vinterskor 😀
   Tack ❤️

 2. JLB skriver:

  Snart dags att skrapa rutor? De har vi gjort i två veckor nu minst, iiiskallt på morgonen och de gör ju inte att man blir mer motiverad av att gå upp ur varma sängen direkt..

  1. Malin skriver:

   Skrapade en morgon. Sen åkte bilen in i garaget, varm och skön varje morgon nu. 😜

 3. Malin skriver:

  Kan du inte skriva mer om dina samlade förpubertets-erfarenheter. Har ett barn, en dotter, som är där nu och eftersom hon är vårt enda barn är erfarneheterna därefter.
  Kan du inte skriva och ge oss alla andra konkreta tips och råd. Kanske kan dina äldre barn backa bandet och minnas hur det var.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..