ANNONS

Underbara färger

/

Det finns inte så mycket jag gillar med hösten. Vi är på väg mot mörkare och kallare tid, snart ska bilrutorna börja skrapas igen, vinterkläderna ska fram, det är ruggigt ute och man har nästan bara lust att gå i ide.

Men en sak älskar jag med hösten! Det är höstens alla vackra färger 😀 Sällan är vår utsikt från huset så breathtaking som under hösten.

I söndags tog jag en promenad med Linnéa för att försöka föreviga lite av de fina färgerna.

Flera av oss står varje dag och fotar soluppgången/nedgången. Bilden ovan är från i morse 😍

Idag måste jag börja rota fram vinterjackorna. Jag höll på att frysa halvt ihjäl i morse 🥶

Det är tisdag, tyngsta dagen på hela veckan tycker jag. Barnen var trötta i morse och en var otroligt grinig så inte den bästa starten på morgonen 😅 Dessa förpubertitetshormoner är fan inte att leka med! Men jag har snart klarat av 10 såna perioder – bara 3 kvar sen 😇

Ha en bra dag ❤️

7
112

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00