Sovmorgon

De fem yngsta barnen har pappahelg och jag fick mig då en skön sovmorgon idag 😀

Jag var riktigt trött igår och fick dessutom rätt ont i magen efter tacosen vi åt till middag. Jag tror att nachochipsen är boven till att min mage kändes som en ballong uppblåst till maxgränsen.

Jag hjälpte Linnéa lite när hon bakade men pallade inte tillslut att sitta så jag tog till slut min laptop och la mig i sängen och kollade på en serie. Somnade som en stock och sov hela natten 🙏

Igår var ju kanelbullens dag och Linnéa tog snabbt på sig uppgiften att baka. Inte för att jag ens hade tänkt att göra det själv 😅 Och när Linnéa bakar så blir det veganskt. Och faktum är att hennes bullar är riktigt goda 👍

Killarna är tokiga i de och i morse fanns det inte många bullar kvar 😂

Idag har jag överraskat mina större barn med någonting lite extra till vår helgfrukost.

Belgiska våfflor 😍

Gör inte de ofta då våffeljärnet jag har är inte så bra och det tar också tid att grädda våfflorna. Men nu är vi inte lika många hemma så det räckte med en sats smet. Och det blev väldigt uppskattat 😀

Ser ni att jag har äntligen köpt en ny duk till bordet! Den gamla hade gjort sitt för länge sedan. Jag hittade den nya på Ica Maxi och måttade längden med ögonmått.

Det sket sig totalt 😂 Duken är så där 1,3 meter för kort 🙈 Men det får vara så tills jag köpt en ny igen….

Snart ska jag och Benny till svampskogen när jag ändå ska lämna Selina till en kompis åt det hållet 😉

Kram ❤️

 1. Anna skriver:

  Får man fråga Varför åker bara dom 5 yngsta till pappa Peter? Dom andra barnen som bor hemma då?

  1. Malena skriver:

   Alla barn bor väl hemma? Var jobbar/pluggar Kevin och Linnea?

  1. Så här är det: vi har schema där 3 pojkar är hos pappa en helg i månaden och de 4 minsta har en helg i månaden. Dvs varannan vecka åker några till pappan. Varför inte alla samtidigt är bla pga platsbristen. Resten av barnen vill inte vara hos sin pappa så de är alltid hemma med mig. Nu i helgen åkte Thor med de små. Ibland åker något barn dit när det inte är pappahelg och ibland kan någon välja att stanna hemma trots pappahelgen.

 2. JLB skriver:

  Såå gott med belgiska våfflor! Först köpte jag en form i silikon som jag aldrig använt, sen önskade jag mig ett järn som jag fick av min mamma i födelsedagspresent för typ mer än ett år sen, aldrig heller använt.. 😂 Men det ser så fint och gott ut!

 3. Annica skriver:

  Det är helt makalöst hur människor fungerar bakom en skärm. Vad än Mirka gör så ska det hela tiden komma dom här patetiska kommentarerna. Hon får elaka kommentarer när hon reser med sina barn, hon får en massa klagomål för att hon alltid har en toarulle på köksbordet mm, nu får hon klagomål för att hon har lagt upp en videosnutt där hon har roligt med sina barn och det viktigaste att barnen har roligt med sin mamma. Bara för att Mirka inte prioriterar att ha snygga servetter på köksbordet så kanske just den biten är en början på en resa för hela familjen. Vi har alla rätt till våra åsikter men visst är det bättre att vara tyst än att vara elak.

 4. Eva skriver:

  Förstår inte varför man hela tiden måste påpeka hur andra gör. Själv tycker jag det är intressant att höra hur andra får sin dag att fungera till det bästa

 5. Bi skriver:

  Härligt med sovmorgon och vilken god frukost . Veganska bullar låter super gott kanske man kan få recept ?

  1. Malin skriver:

   Googla? Om du är vegan har du väl redan veganska alternativ till margarin och mjölk hemma. Övriga ingredienser är väl redan veganska mig veterligen. Pensla inte med ägg så klart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..