ANNONS

Ny vecka med en del utmaningar

/

Helgen kom och gick alldeles för fort. Två killar har haft pappahelg och de fyra minsta har varit hos sina stödfamiljer så det har varit mycket tystare hemma än vad det brukar. Vi har bara tagit det lugnt och jag har fått mig två välbehövliga sovmorgon 🙏 Det har varit otroligt behövligt att få vila upp sig en stund.

I fredags var vi på bio och såg Will Smiths nya film – Gemini man.

Resten av kidsen stod bakom mig

Vi var på Nordisk film-bio och den visades bara på deras 4DX-salong som har massa specialeffekter med bla regn och blåst och stolarna rör sig så det känns som att man verkligen är typ med i filmen. En film med mycket action betyder då att stolarna rör sig rätt rejält 😅 Och jag kan lova att filmen var actionfylld! Ändå lyckades jag slumra in en kvart eller så 🙈😂 Inte för att filmen inte skulle vara bra utan mer för att jag slappnade av. Filmen fick för övrigt bra betyg av alla.

I lördags sov alla länge. Alla åt sin frukost när de ville och för första gången sen vet inte när, åt jag frukosten ensam. Jag och Linnéa åkte och handlade ingredienser till middagen + lite lördagsgodis. Vi hade bestämt oss för vegansk mat till oss alla och enades till sist om att laga vegansk Pad Thai. Jag har aldrig ätit det förr och jäklar så gott det blev! Jag stekte lite strimlad kyckling vid sidan av ifall någon ville ha och så hade vi vitlöksbröd till.

Alla var helt eniga om att det var riktigt gott 👍 Rekommenderar! Länk till receptet som vi använde har ni här. ( vi hoppade över koriander då vissa inte gillar det ). Och använde cashewnötter istället för jordnötter. Och så kryddade Linnéa lite extra, hon kan liksom inte låta bli 😁

Tonåringarna drog sig undan på kvällen och jag satt med min lilla godisskål och tittade på en serie.

Jag vaknade vid 9 på söndagmorgon av att Linnéa och Jennifer messade nästan samtidigt och frågade om det skulle bli lyxfrukost 😂 Klart som korvspad att det skulle bli det! En dag i veckan är ett måste.

Och nu fick jag också sällskap av de flesta hemmavarande barnen ❤️

Sedan kom barnen hem och ordningen var tillbaka igen 😀 Från noll till hundra med andra ord.

Förra veckan hade jag ingen energi till att träna men idag kom jag iväg till gymmet vilket var otroligt skönt. Satt senare hemma och jobbade när Selina ringde halv i panik och behövde bli hämtad. Hennes byxor hade gått sönder 🙈 Älva hade tandläkare kl.18.40. Japp, ni ser rätt tid där. Visste faktiskt inte att folktandvården har så sena tider men mig passade det bra.

Här om veckan fick jag sms om att jag har vunnit på postkodlotteriet. En receptbok. Eller jag vann faktiskt en på alla mina 6 (råkade ha 2 extralotter som jag vann förra månaden 😅 ) lotter. Jag får 2st receptböcker och resten i pengar vilket är ju skönt för 6 likadana böcker har jag ingen behov av 😂

Jag fick hem den ena boken i fredags…konstigt att de inte kom samtidigt 🤔 Ja ja…en bok med en del bra recept som jag kommer att testa laga men jag kan nog inte påstå att jag hade köpt den för ca.170kr som det står att värdet 😏

Nu ska jag fixa klart med tvätt och lite plock, sen blir det sängen.

Har ett besök till bup-akuten imorgon och på onsdag är det ett annat viktigt möte. Vi kämpar på ❤️

Kram alla ni fina ❤️

15
207

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00