Födelsedagar m.m

Veckan närmar sig sin slut och jag är rätt utmattad så helgen är efterlängtad 😅 Viktiga möten är avklarade och jag andas ut för tillfället. Även om mötena är väldigt bra och lite givande så har de sugit musten ur mig. Jag känner just nu att det vore skönt att få en redig sovmorgon, har ett antal sömntimmar att komma ikapp med 😏

Så har Linnéa fyllt 20 år 🎁 Älskade äldsta dottern min ❤️

På sin födelsedag ville hon handla champagne på bolaget så jag följde med henne dit.

Freddie Mercury nämner just denna champagne i låter Killer Queen 😉

Imorgon är det födelsedag igen för andra barn och då ska det firas. På önskelistan fanns att jag ska baka chocolate chip cookies och munkar.

Så idag har jag bakat kakorna och imorgon blir det munkar 😉

Tänka sig att imorgon har jag flera barn som är tonåringar än vad jag har småbarn! Eller 2 är ju redan vuxna 😁

Igår hörde programmet Efter fem ( TV4 ) av sig. De skulle uppmärksamma Englands största familj som nu väntar sitt 22:a barn. Och de undrade om de kunde FaceTime med mig med några frågor.

Jag har följt familjen Radford under ganska många år och de verkar göra ett superbra jobb. Jag är mest förundrad över hur fasiken de får ihop det praktiska med tvätt och sånt. För mig funkar den biten bra med 13 kids men när jag tänker på att ha 9 ungar till så blir jag svettig av tanken på alla kläder 😅 Och när man ska ropa på nåt barn och ofta rabblar igenom ett par namn innan hjärnan kopplat ihop rätt barn med rätt namn 😂 Undrar hur många namn de rabblar igenom innan det blir fullträff 😉 Och min mamma som hade problem med 4 barn och deras namn 🙈

Nu sitter Nellie, Älva och Lilja och rensar bland sina pennor och papper, böcker m.m

Ibland händer det 🙏

David hade halloween-disco på förskolan idag och ungarna fick klä ut sig om de ville. David ville vara skelett 💀

😍

Kram ❤️

 1. JLB skriver:

  Ska ni fira halloween något hemma? Linnea hade väl det som favorithögtid om jag inte minns fel. Vi firade i helgen med barnen och de blev mycket uppskattat. Har gjort ett inlägg här om massa enkla grejer att fixa för barnen som är roliga – https://nouw.com/josefinelouise/allt-om-halloween-36543310 om du eller någon annan med barn vill ha lite tips! 🙂

 2. Yvette skriver:

  Jag såg något brittiskt program om stora familjer där mamman köpte nya strumpor till barnen varje dag och slängde bort de använda.Hon orkade inte hålla på och para ihop alla strumpor……I ett annat avsnitt var det en mamma som hade kommit på en bra ide där barnen fick hjälpa till med sorteringen av strumpor genom att ha en tävling om vem som kunde para ihop flest.

 3. Grattis till Alice Oliver och Linnéa:-) den engelska familjen har fött 22 barn men tyvärr fig en av sönerna i spädbarnsåldern och om jag inte missminner så fick de ett sent missfall också 🙁 De räknar med alla så egentligen är de ” bara’ 20 eller 21 levande barn men 13 barn är varav 2 tvillingpar är ju inte dumt de heller. Jag vet inte hur många graviditeter du valde att avbryta/ hur många missfall du fått men om man räknar som den engelska familjen så är det ju fler än 13 i alla fall:-) Jsg kanske låter provocerande. Det är absolut inte min mening och jag menar inte att vara elak eller negativ! Jag ville bara skriva hur jag läst att den engelska familjen räknar! Kram till hela din fina familj!

 4. Lena skriver:

  Så vackra barn du har, du är en fantastisk mamma, jag har fullt upp med tre barn! Kram💕

 5. Alma skriver:

  Fina barn är så fina! Grattis till födelsedagsbarnen!😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..