ANNONS

Firande

/

Denna vecka har vi höstlov och vi tog en skön sovmorgon i morse. Tittade ut när jag vaknat och det låg frost på åkrarna *brrr* Tur att jag har däckbyte för ena bilen på onsdag 😅

I fredags var det hektiskt. Jag skulle baka och förbereda inför lite födelsedagsfirande utöver massa annat som måste göras.

Alice och Oliver fyllde 13år ❤️💙

Titta så små de var här

Nu är de tonåringar 😅 Älskade barn ❤️

Jag hade lovat baka munkar utöver kakorna jag bakade och Linnéa ville göra veganska tårtor så jag fick till uppgift att baka tårtbottnarna också.

Munkarna är absolut godaste samma dag och därför ville jag inte baka de tidigare 😉 Använde receptet här 😀 Kommer sällan ihåg vilket recept jag använt gången innan men tror inte det var det här. Munkarna blev jättegoda!

Linnéas tårtor 😍 Jättegoda med chokladmousse i och hallongrädde på med vitchoklad. Recept på bottnarna:

Fick denna bild av henne inför baket 😂

Vi hade inget större firande. Alice hade 3 kompisar som kom, Oliver var till Turbo med en kompis igår. Linnéa hade firat med sin bästis redan. Men alla var nöjda 😀

I lördags körde jag Oliver till en gammal kompis och sedan åkte vi till Gränby för att handla presenter till Nellies kompisar som hade kalas igår. Det var helt galet hur mycket folk som var i stan och Gränby! Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att det var dagarna före julafton! Långa köer på vägarna, nästan omöjligt att hitta p-plats (vilket det sällan är) och folk precis överallt. Vi handlade presenterna snabbt och drog sedan till Maxi där det var betydligt lugnare 😅 Lördagsgodis hade jag redan köpt, denna vecka fick ungarna inte välja utan jag köpte massa lösgodis åt alla.

Och för att förhindra bråk så delade jag upp godiset sedan så alla fick exakt lika mycket. Sen fick de byta med varandra om de hade nåt de inte tyckte om 😁 Ibland är det skönt att göra det enkelt för sig själv.

Skålen med lakrits är så klart min 😉

Igår var Nellie iväg på kalas som 2 kompisar hade på Busfabriken. När jag hämtade hem henne så stannade vi till på Ikea.

Jag skulle bara titta men kom hem med ett nytt soffbord, en matta och några nya kuddar 😂

Jag köpte en ”ny” soffa här om veckan som är lite större än den vi hade. Kunde inte låta bli när jag såg den på en sälj-grupp på fb. Riktigt nöjd med soffan med vårt gamla soffbord passade inte alls till soffan, bordet var för stort. Nu hade jag tänkt mig ett annat bord än det jag köpte men det var slut i lagret så klart. Men det blev bra ändå. Ska fota sen när jag har fixat allt på plats 😉

Igår var vi bjudna på Robin Hood-musikal i Stockholm men tyvärr så kunde vi inte åka dit. Dels för Nellies kalas som hon inte ville missa och även för logistiken då inbjudan var för 4 pers och alla barnen var hemma. Lite tråkigt att missa det men men. Såg senare på Instagram att flera varit dit som var fler än 4 pers 🙈 Jag kanske borde kolla upp möjligheterna att ha fler med mig innan jag tackar nej 😅

De yngre barnen vill se denna film på bio nån dag

Någon som har sett filmen? Var den bra?

Nu ska jag ta tag i dagen…

Kram ❤️

22
124

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00