Bio

Nu är det dags för höstlovsbio med de 5 yngsta barnen 😁

 1. Linnea skriver:

  Tycker Mirka att du är duktig. Du gör mycket saker med dina barn…Jag vill och ska se filmerna Down Town vår älskade Engelska serie. Tomas Quick, vill även se filmen om tjej som träffa tiggaren från Rumänien och gifte sig, vore roligt för kultur och annat men den verkar endast gått fåtal gånger runt om i landet! Någon som vet mera !

 2. Ann skriver:

  Hej Mirka, kan du inte göra ett inlägg om ditt jobb som bloggare. Hur går det till? Hur får du den att gå runt. Tar du vilken reklam som helst oavsett om du upplever den seriös eller oseriös, bara du tjänar mkt pengar på det. Vad gäller när du ska göra reklam för något? Får du oftast varan billigare eller gratis själv. Hade varit jätteintressant att få läsa om ditt jobb och hur det funkar. Hur många dagar per vecka jobbar du per vecka och hur många timmar.

  1. Linnea skriver:

   Hej! Även jag tycker det skulle vara roligt veta om blogg livet! Många skulle klarar hoppa på trenden:) Det gäller bara som privat person komma fram med något spännande:) kramiz

 3. Så skoj!
  Bio är Nice 👍🏻
  Smart sätt att få med allt gott 😍😍

 4. Bi skriver:

  Kul gå på bio det var ett tag sedan . Hoppas på bra film 👌

 5. Alma skriver:

  Kul! Hoppas filmen är bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..