ANNONS

Smygstart

/

Som jag skrev tidigare så är barnen otåliga inför julen. Jag har väl aldrig haft några andra rutiner än att till 1/12 ta fram ljusstakarna och byta gardiner. Kanske även köpa några julstjärnor. Julgranen har kommit fram 23/12. De senaste 2 åren har jag varit lite tidigare med granen men har nog inte gjort någonting juligt före december.

Men rutiner är till att brytas 😇 I alla fall lite grann någongång ibland.

Med det sagt så kan jag erkänna att vi har idag bakat lussebullar till barnens stora förtjusning – Veganska dessutom 😀

Jag gjorde degen och Linnéa, Jennifer, Selina, Nellie, Lilja och David gjorde själva bullarna.

Bullarna försvann ungefär lika snabbt som det tog att baka de 😂

Jag har även köpt en julduk men den har jag lagt undan tills vidare …

Kram ❤️

6
153

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00