ANNONS

En skön slappardag med mina stora ❤️

/

En helg med ”bara” 6 större barn hemma ( 2 av de är ju till o med vuxna 😅 ). De här helgerna som vi har en gång i månaden är viktiga för oss trots att vi kanske inte alltid gör någonting speciellt. Men att bara kunna sitta och prata i timmar är uppskattat av de stora. Vi lagade tacos igår kväll, alla hjälptes åt och sedan satt i lugnans ro i över en timme vid matbordet.

Jag vägrade dock tacos och köpte en räkmacka till mig själv 😇

I morse vaknade jag strax efter kl. 10 och gick ner för att duka fram gofrukosten. Bara Linnéa som hade vaknat före mig.

Vi väckte alla andra och hade en lång frukost utan någon som helst stress. Jag hann få i mig 2 koppar kaffe innan vi dukade av vilket händer typ aldrig 😂

Det är lite så vi har det när de mindre barnen är iväg. Vi njuter av lugnet och framförallt att kunna sitta ner och prata utan avbrott. Och tolka mig inte fel nu, inget taskigt mot mina yngre barn som är högt älskade av oss allihopa och även saknade när de är iväg men vi har lärt oss att verkligen ta vara på våra stunder ❤️

Jag tog mig ett långt vad vilket inte händer så ofta.

Sedan har jag och tjejerna bakat pepparkakor.

Jag tänkte först låta tjejerna baka själva då jag är inte så förtjust i att baka just pepparkakor men fick lite sug ändå och bakade jag med 😁

De här kakorna lär ju ta slut på ett nafs och det betyder att vi får lov att baka några gånger till innan julen är här.

Kidsen har fått välja hur kvällen ska se ut. Snart åker vi och köper lite chips mm för kvällen och handlar med oss mat hem från chop chop.

Sen blir det tydligen Harry Potter-maraton 👍

Hur ser eran helg ut?

Kram ❤️

9
189

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00