ANNONS

Trötta barn

/

Idag var barnen trötta efter skolan, Älva somnade till och med en stund när jag lagade mat. David var den enda som hade energi i överflöd men då har han också varit hemma idag. Älva råkade riva David igår när de lekte, inget allvarligt alls men det blev ett litet märke. David har senaste tiden blivit lite känslig mot skador och att ha ont. Lilla minsta prick är numera jättefarligt. Råkar han ramla eller nåt så har han nästan brutit ”skelettet” 😬 Igår kom han och hade ont under ena skinkan i skelettet och ville ha salva 😅

Hur som, han fick stanna hemma idag.

Adventsljusstaken står numera redo för första advent 👌

Jag satt hela kvällen igår och ritade mallar till pepparkakshus, tre olika. Jag fick en ide med pepparkakshus och trots att jag inte är så jätteförtjust i att baka pepparkakor och jag tycker att det är svårt att bygga ihop pepparkakshus så kunde jag inte släppa min ide och trots att jag mest troligt lär misslyckas så måste jag försöka i alla fall 😅 Så nu är mallarna klara och nån dag under veckan ska jag baka klart alla delarna. Ni får se sen hur resultatet blir 😉 Brukar ni göra lite annorlunda pepparkakshus eller annat? Vore skoj att få se 😀

Läxläsning med trötta barn är alltid lika festligt, speciellt när de ska läsa ur en bok. Älva var så trött att det tog en evighet att läsa ett par meningar. Jag gav upp till slut, vi tar nya tag imorgon istället .

Jag har lite jobb att avverka imorgon och ska även luncha med min mamma som ska lämna lite grejer till mig från min mormor.

Kram ❤️

0
122

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00