Smink m.m

Jag sminkar mig nästan dagligen och använder alltid samma produkter. Är väldigt okunnig när det kommer till smink och när jag har hittat det jag gillar så håller jag mig helst till det. Ögonskugga är nog den enda produkten som jag vågar chansa med och testa olika märken osv 😅 Mina stora döttrar däremot kan det här med smink. De sminkar sig när andan och orken faller på och ibland går de all in. De har också fått mig att beställa smink från cocopanda där det finns allt och lite till och är dessutom billigare än när jag köpt på tex Ica Maxi.

Nu har jag, Linnéa och Jennifer gjort en beställning då det är så bra reor 👍

25-65 % på nästan allt – Här

Linneas beställning:

Hon älskar ögonskuggor i alla dess färger och har massor en en till palette fick visst plats 😂 Här

De här använder hon mycket av

Concealer

Sponge

CC cream

Mascara

Och olikt mig så älskar hon läppstift

Läppstift

Lipliner

Jennifer måste ha-produkter:

Thebalm puder

Thebalm blush

The ordinary – Hyaluronic acid

Jag var tvungen att kolla upp vad detta är 🙈 The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 är ett återfuktande serum med hyaluronsyra, en vegansk ingrediens som binder upptill tusen gånger sin egen vikt i vatten. Ger intensiv fukt hela dagen.

The ordinary – Glycolic acid

Glycolic Acid 7% Toning Solution från The Ordinary är en alfahydroxisyra som exfolierar huden. Använd som ett ansiktsvatten för att göra huden klarare och mer strålande. Vid regelbunden användning får huden en jämnare struktur.

Mina måste ha-produkter är inte många men ack så viktiga i sminkväskan:

Enligt mig den bästa mascaran! Jag har testat många olika men inte hittat någon som är bättre. Här

När jag var till NY så blev jag introducerad för BareMinerals och är sedan dess fast. Fantastiska produkter! Det här kittet innehållet allt jag behöver 👍 Här

 

Ellos erbjudanden för idag Här 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..