ANNONS

Redo för 1:a advent

/

Klockan hann bli mycket ikväll innan jag kände att jag var klar med dagens bestyr. Vi fortsatte med röjandet efter middagen trots att jag hade nog hellre gått och lagt mig i sängen. Men när vi väl kom igång så flöt det på. Nu har vi gått igenom alla kartonger och kastat i stort sett det mesta. Kanske 70% var kläder och de flesta hamnar på klädinsamling. Jag har sparat lite vinterplagg som ska säljas billigt. Nu står min buss helt fullproppad med saker jag ska iväg med imorgon och det kommer att bli en vända till senare också 😅 Men fasiken så skönt att ha det gjort! Skitsamma att jag inte hann baka eller fortsätta med mina pepparkakshus som jag planerat.

Vi kom sen till slut fram till julsakerna. Alla tomtar och lite andra julsaker är nu framme och julduken är på plats 😀

Förra duken jag köpte till köksbordet råkade bli lite kort, ca en meter kort 🙈 Så när jag köpte julduken så tog jag lite extra…

Eller ganska mycket kanske 😂

Nu är vi i alla fall redo för 1:a advent.

Nu ska jag bara hänga dagens sista tvätt och sen får jag äntligen lägga mig och sova.

Kram ❤️

2
124

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00