ANNONS

Julkalendern

/

Ok, jag måste bara ta upp det här med årets julkalender efter att ha läst om hur en del föräldrar har reagerat på julkalendern.

Ni som kanske missat årets kritiska åsikter så handlar det om att en del föräldrar är nu rädda att barnen upptäcker att tomten som kommer hem till de på julafton är inte den riktiga tomten.

”I premiäravsnittet uttrycker Per Andersson, som spelar en av de riktiga tomtarna på Nordpolen, oro eftersom många har slutat tro på tomten.

– Nästan alla föräldrar klär ut sig till mig på julafton och dåligt dessutom med någon kudde som mage. De där fåntrattarna urholkar mitt varumärke, men det finns inget som går upp mot den äkta varan, säger han.”

Jag personligen tycker att årets julkalender är superbra 👍 I för sig så har vi aldrig någon tomte som besöker oss men även om vi hade det så hade det inte oroat mig alls. Mina barn vet till 100% att det är jag som fixar julklapparna och ändå så finns den där tomte-magin i bilden. De tror stenhårt på Nisse som förövrigt flyttade hem till oss igår 😉 De tror på att det är tomten som har varit här natten till julafton och ätit upp pepparkakorna mm som lämnas till honom. Det tror de oavsett liksom ( nu menar jag självklart de yngre barnen, tonåringarna förstår bättre 😅).

Vad tycker ni?

Gillar ni årets julkalender eller är ni lite rädda nu ifall era barn ska börja slita skägget av den utklädda tomten som kommer hem till er ?

15
139

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00