ANNONS

Knyta banden

/

I annonssamarbete med Vanbruun.com

Jag må vara skild idag men jag kommer fortfarande ihåg känslan man hade inför sin förlovning. Vi hade varit ihop drygt 2 år när jag frågade om vi skulle förlova oss. Om jag kommer ihåg rätt så var det som så här: Vi var i Upplands Väsby köpcentrum och jag drog med exet till en smyckesaffär och frågade om vi kunde kolla på förlovningsringar 😇 Sagt och gjort, vi valde och beställde ringarna där och då.

Om det skulle på nytt bli aktuellt för mig att förlova mig så skulle jag lägga lite mera tanke bakom det hela. Mera tid åt att välja ringarna och även lite mera pengar 😁 För vi körde snålvarianten både med förlovningsringarna och även senare med vigselringen. Det funkade bra men jag var ändå aldrig helt nöjd och ska det någon gång göras om så ska det också kännas 100% rätt.

Många får feeling och förlovar sig under julen vilket jag kan förstå då det kan göras på många otroligt magiska sätt.

Att välja rätta ringar är svårt då det finns mängder med olika modeller och sen ska man också välja mellan guld, vitguld, silver eller kanske platina osv. De flesta väljer idag en förlovningsring med diamant och det är vad även jag skulle mest troligt göra. Sedan en slät vigselring till det 😉

Vanbruun.com firade i våras 5 år och är Sveriges snabbast växande företag inom exklusiva smycken online. Idag finns de i Sverige, Norge och Danmark men skickar till hela världen. VANBRUUN är störst på diamantringar, då främst förlovningsringar och vigselringar men växer även inom smyckessegmentet. 

Det är viktigt för VANBRUUN att priserna är bra men det allra viktigaste är att deras smycken erbjuder en kvalitet som gör att smycket håller, inte tappar form, färg eller i värsta fall en diamant. Och jag måste säga att deras ringar är otroligt snygga! Jag har hittat några favoriter men har svårt för att säga om jag skulle välja guld eller vitguld 😅

Mina favoriter bland förlovningsringarna

Här är en modell som jag tycker är jättefin!
Eller varför inte en med sidostenar som Evelyn 😍 Eller en ring med en vacker blå safir som Grace.
Så hittade jag alliansringen Luna som är bara såå fin att jag kan tänka mig att köpa den oavsett 😉
För de som inte kanske vill ha en ring med sten/ar finns det ju så klart olika släta ringar som tex Millie här ovan 👍
Det finns som sagt var många olika modeller att välja mellan och så klart finns alla i guld, vitguld, roseguld, palladium eller platina 😀
Om jag nu skulle välja en storfavorit bland ringarna så skulle det nog bli denna 👇
Eller Evelyn…. 🤔 Otroligt svårt att välja bland alla dessa vackra ringar.
Jag antar att många av er är/har varit förlovade/gifta? Vad tycker ni är viktigt med en förlovningsring/vigselring?
Vill ni också ha med stenar eller en sten eller föredrar ni släta?
Guld, silver….?
Jag har haft i guld och skulle nog välja vitguld eller platina när jag tänker efter.
Jag tycker att priserna på ringarna hos vanbruun är riktigt bra. Det finns snygga ringar för alla plånböcker vilket jag gillar 😀
Kram ❤️
15
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00