ANNONS

Det blev en stjärna

/

Tack hörni alla som tipsade mig ang kontakten till en fönsterlampa ❤️❤️

Jag hittade en sådan på Rusta och köpte då även en stjärna. Och medans barnen lekter häst, väldigt högljutt så gnäggningarna ekade i skallen, fixade jag iordning lampan och hängde upp den 👍

Jag är dock inte riktigt nöjd 🙈

Lite fel röd färg jämfört med gardinerna och så störande att se sladden så tydligt. Jag har två enkelfönster ovanför köksbänken där det står en adventsljusstake vid varje fönster. Brukar även ha 2st vid detta fönster här ovan men nu får de inte plats pga blommorna som jag inte heller vill riktigt flytta på 😅 Så jag får antingen gilla läget eller vara redo att flytta på två blommor, ha 2 ljusstakar och hänga stjärnor vid de andra fönsterna som har kappor och därmed döljer sladdarna 🤔

Måste suga på den karamellen lite granna.

Jag var så trött när de mindre barnen skulle isäng men började ändå dekorera delarna till pepparkakshusen så jag kanske blir klar före jul. Lyckades få kristyren riktigt bra men hittade inte mina bra tyllar. Så jag fick göra en egen strut att spritsa med. Jag är så otroligt dålig på att spritsa men det var jätteroligt så kanske borde jag träna lite på det 😃

Nu är det ”bara” att sätta ihop husen så är jag klar med projektet. Hoppas att jag hinner imorgon.

Jag har ett morgonmöte med ett barn på bup och även ett utvecklingssamtal som jag hade glömt bort. Två jobb som ska göras färdigt också.

Nu går ögonen i kors så godnatt ❤️

6
125

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00