ANNONS

Till mina tomma väggar

/

I annonssamarbete med Posterstore.se

Jag har bott i detta hus nu i ca. 2,5 år men inte ännu fått upp så mycket tavlor på våra väggar. Jag har länge velat hitta nåt fint att hänga på väggarna i vårt lilla vardagsrum och nu äntligen också gjort det 😁

Älskar de här bilderna som ger mig ett lugn. Helst skulle jag vilja vara där på plats men får nöja mig med att sitta i soffan och titta på det vackra.

Två något mindre tavlor fick hänga vid fåtöljhörnan. Först hade jag tänkt mig en tavelvägg med dessa fyra tavlor men det var för lite plats på den väggen de större tavlorna hänger på så jag valde att göra så här istället. Blev nöjd med den lösningen 😃

Posterstore har otroligt mycket olika fina posters så att välja bland de alla var riktigt svårt. Jennifer valde de här två till sitt rum som ska hängas upp så fort hon har bestämt säg var exakt 😉

De blir superfina i hennes rum.

Nu har jag ett bra erbjudande till er!

Ni får 40% rabatt på alla posters (ej ramar och ej selection) !

Använd bara min kod: mirka40

Koden är giltig t o m 6/12-19 så det gäller att vara snabb 😉 HÄR

Kram ❤️

14
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00