Pepparkakshus

Äntligen är jag klar med mina små hus 😅

Vad tycker ni?

Tanken var att det största huset skulle få plats i den stora glaskupan men jag hade missbedömt lite 😂 Så då fick granarna vara i den istället.

Jag måste säga att jag är nöjd 😀 Första gången jag gör helt egna hus istället för sånt där paket man köper.

Nu har jag fått lite blodat tand och planerar eventuellt att bygga någonting helt annat också….ska fundera lite på saken.

Kram ❤️

 1. Mia skriver:

  Så otroligt fina hus. Så duktig du är. Vart kan man hitta dem fina glaskuporna ? Jag är ute efter liknande. Ha en fin helg.

   1. Mia skriver:

    Åh tusen tack för svar. Då ska det bli ett Ikea besök i helgen.

 2. Jenny K skriver:

  Superfint😄👍🏻😄. Nu fick ja oxå lust med att testa o göra egna hus,en liten by med staket runt. För många år sen försökte ja mig på en gård,med en ladugård,ett större hus,ett mindre hus som skulle föreställa en drängstuga,staket runt gården,lite djur mm. Satte gelatinblad på insidan av fönstren så det såg ut som fönster med…oj kommer ej på vad de heter nu får skylla på sömnbrits. Hade en mini ljusslinga i stugorna. Var superkul men tog väldigt lång tid. Sen vet i sjutton om nån såg vad det var🤣. Dottern var liten o små barn har ju bra fantasi😆. Nåt år senare hade ja planer på att försöka mig på ”Emil i Lönneberga” men blev aldrig gjort,främst för att ja blev svårt sjuk. Men nu fick ja lust igen att ge mig på ett sådant projekt,helst nu bums😆…men ja laddar upp för att köra ved om ett par timmar…alldeles för möe ved😅. Hoppas ni får en bra dag😁.

 3. p skriver:

  Jättefint.

 4. Bea skriver:

  Superfina!
  Att det inte skulle vara perfekt spritsat förstår jag ingeting av 🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..