ANNONS

Tack för blommorna mm 🙏

/

I förmiddags fick jag ett samtal från en blomsterbutik i Uppsala som sa att de har en blombukett som väntar på mig. Jättespännande ju, det tillhör inte min vardag att få blommor direkt ☺️

Jag skulle lämna Oliver in till Uppsala och passade då på att hämta blommorna. Jag var väldigt nyfiken på att se vem de kom ifrån. Men först skulle jag lämna av Oliver, sedan vidare till biblioteket med Thor, Nellie, Älva, Lilja och David. Vi lämnade tillbaka massa böcker och lånade nya att ha över julledigheterna 😀

Därefter handlade vi på Maxi och nu är vi äntligen hemma igen och jag har fått öppna blommorna 😁

Så otroligt fina 😍

Och choklad 👏👏

Tusen tusen tack till min hemliga läsare 🙏🙏 Jag blev så otroligt glad och tacksam!

TACK ❤️

7
215

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00