ANNONS

Ett måste till julen!

/

Så har man överlevt måndagen igen. Snöar en massa ute sen nån timme tillbaka och jag ser inte direkt framåt för morgondagen just nu. Morgonhalka på landsvägarna är inte det roligaste sättet att starta dagen med 😅 Dessvärre ska jag på viktigt möte så jag måste ut på vägarna.

Idag har jag jobbat undan. Glömde bort ett jobb igår så det blev lite panik i skallen idag men det löste sig till slut 😅 Ibland slår glömskan till lite extra.

Hur som… full rulle sen när barnen kom hem med matlagning och läxor. David är inne i en period där han, så fort han ser en liten prick, ett litet blåmärke eller något på sin kropp så blir han orolig och kommer till mig med frågan: Jag kommer inte att dö nu va?? Kommer ihåg framförallt Linnéa som var exakt likadan när hon var liten. Det går ju över men är nog rätt jobbigt att vara liten och oroa sig så där.

Efter läxorna bakade jag en ny topp 3 favorit bland julgodis som är ett måste att testas! Jag gjorde de i fredags och allt gick åt på ett nafs så det fick bli en ny sats idag 😉 Hittade receptet för nån vecka sedan när jag googlade på amerikanskt julgodis.

Amerikanskt marshmallows och risgodis

Ingrediensser:

75 gram smör

250g marshmallows

1dl salta cashewnötter

3,5dl kokosflingor

6dl rice crisp

Smällt smöret i en kastrull, sänk sedan värmen och häll i marshmallows. Rör om tills de har smällt och lyft sedan bort kastrullen från plattan. Blanda i resten av ingredienserna. Häll smeten i en form, ca. 30×40 cm och platta ut smeten med lätt fuktade händer. Låt stelna ( jag hade min i kylen nån timme. Skär i bitar.

Riktigt försvinnande gott!!

Och så enkelt att göra 😀

Godnatt ❤️

1
113

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00