ANNONS

Karusell till jul

/

Jahapp, idag var det Lucia och jag har inte varit på ett enda firande 🙄 Det är första gången på väldigt många år. Skolbarnen gick inte Lucia själva utan det var andra klasser som lussade för de alla. Davids var den enda som jag skulle gå på men han ville verkligen inte och var jätteledsen i morse så jag valde att låta honom stanna hemma. De tidigare åren har han aldrig velat gå i Lucia-tåget utan stått med mig. Det här året ville jag helt enkelt då inte tvinga honom dit till kyrkan. Bättre lycka nästa år

Bild från igår när han ville testa Liljas gamla pepparkakadräkt 😍

Idag har de mindre barnen åkt till sina stödfamiljer och vi åkte innan och handlade en varsin julklapp att ge bort till familjerna. David hade lite separationsångest men det gick bra ändå till slut. Victor och Oliver har pappahelg och Thor valde att stanna hemma.

Vi har ätit tacos och alla hjälptes åt med maten 😀 Sedan har jag suttit i ca. 3 timmar och gjort klart mitt projekt 😅 Det var pilligt och bitvis knepigt med tack och lov för limpistol som underlättar en hel del! Så vad blev det då….?

Jo, en karusell 😁

Jag är trött men väldigt nöjd 😃

Nu är jag dock trött på pepparkakor i all dess form …

Sov gott ❤️

42
245

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00