ANNONS

Testat nya ”knappar”

/

Jag kan inte direkt ta in det faktum att det är julafton om dryga en vecka. Vädret håller den speciella julkänslan borta, det är nu man vill ha snö ute ju. Det blir nog lite bättre när jag fått upp julgranen i alla fall.

En vecka kvar med skolan och tidiga morgon, det ska vi nog orka med även fast man märker på barnen att de börjar lite smått sätta siktet på ledigheten.

Jag är nästan klar med julklapparna i alla fall *pjuh*. Några småsaker kvar att fixa, eller det är Linnéa som har i uppdrag att handla de då hon gör det enkelt efter skolan inne i stan. Då slipper jag besväret att knöla med parkering osv. Hon går ändå förbi de butikerna varje dag 😉

Till Nellie ska jag hitta ett häststall. Ska leta runt på nätet medans det fortfarande går att få hemlevererat innan julen. Trodde att leksaksaffären i Uppsala hade sånt men icke så nu blev det bråttom 😅

Barnen kom hem framåt eftermiddagen och det blev fullt hus igen ❤️

Vi bakade efter middagen då jag var sugen på att testa de nya ”knapparna” jag köpte här om dagen.

Det fick bli chocolate chip cookies med de och även hackad vitchoklad i 😀

Kommer aldrig ihåg vilket recept jag gillat mest och nu orkade jag inte leta runt så tog en bland de första som kom fram när jag googlade. Nu vet jag att det här receptet var inte rätt 🙄 Kakorna blev okej men inte så mycket mera. Och inte det pga knapparna utan jag vill ha lite sega kakor med specifik konsistens vilket inte alls blev rätt denna gång. Smaken från knapparna blev jättebra och barnen var nöjda 😃

Just nu är jag i ett läge där jag känner att det bästa med julen är när den är över 😂 Den känslan kommer att passera innan julafton men just här och nu känner jag så.

Nu ska jag hänga upp sista tvätten, sen är jag helt klart redo för sängen!

Var står ni i all julstök?

Kram ❤️

13
152

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00