ANNONS

Julgranstjafs

/

Idag tog jag äntligen fram julgranen. Det har varit en del ”problem” på vägen då jag ansåg att vår gamla gran blir för stor i vardagsrummet då den är stor i sin omkrets. Jag köpte en ny gran som är mindre i omkrets. Min tanke var att få upp granen när de kritiska barnen var i skolan men så råkade en av se den nya granen 😬 Det blev vilda protester och alla gaddade sig emot mig 🙄

Så idag började jag med att jämföra granarna och insåg att den gamla granen fick plats precis så den fick stanna framme 😅

Så om det finns någon ( som inte helst har råd med att köpa en ) som vill ha en sprillans ny julgran, från Rusta 210cm hög, och kan hämta den här eller i Uppsala så varsågod , jag skänker bort den ❤️

Vidare till vårt granproblem…för den har fortsatt …

De senaste åren har jag haft granen full med röda och silverkulor och jag ville ha en förändring. Så jag köpte en massa fina kulor i vitt och silver …typ.

Då vaknade kämparglöden i de motsträviga barnen igen.

Nej, vi kan inte ha bara vitt/silver!!! OMG!!

Jag började klä granen och det dröjde en stund innan de insåg att jag inte hade tagit fram några röda kulor 😁 Trots protesterna envisades jag om att klä granen som jag ville bara för att se hur det kunde se ut.

Jag och döttrarna har en sms-grupp och det skrevs en del där 😂

Jag är den blåa rutan 😉

😅😅😅

Så nu lär jag byta ut en del av de vita kulorna mot röda men det gör jag ikväll så jag hinner njuta en stund

Fortsättning följer…

14
132

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00