ANNONS

Så blev det

/

Så, nu är granen klar. Jag är inte nöjd utan tycker att den var finare utan röda kulor men men 😅 Jag brukar också ha mycket mera kulor i men eftersom jag har nya kulor med glitter på nu så hade det blivit för dyrt att köpa nästan lika mycket till 🙈

Synd att det är så svårt att få en rättvis bild på granen, den är ändå finare i verkligheten än på bild 😉

Jag har också kommit på att jag behöver faktiskt inte pynta baksidan 😂 Ändå ingen som ser i hörnan.

I morse startade jag min dag med ett stort glas sellerijuice efter att ha blivit inspirerad av min vän Nina. Det ska vara riktigt nyttigt och bra på många vis!

Men jäklar min amma vad äckligt det är 😬

Nina säger att man vänjer sig efter ett tag vilket jag hoppas ska stämma. Hon har druckit det sedan september så det känns lovande 😅

Det ser gott ut men oj så utseendet bedrar 😂

Denna vecka är relativt lugn förutom att jag har några julklappar kvar att handla. Ett sista utvecklingssamtal på torsdag och sedan måste jag göra en lista på julmat mm som ska också handlas. Jag behöver rensa kyl och frys så allt ska sedan få plats 😅

På söndag fyller Älva år och även det ska handlas till.

Vi går tillbaka till julgranar igen….

Jag är ju extremt petig över hur granen ska se ut. Nu fick jag ifs kompromissa lite grann men den är fortfarande inom mina stränga ramar. Jag vill inte ha en riktig gran då det stör mig om det är för glest någonstans osv. Jag vill ha en tät och naturtrogen fake-gran. Jag skulle dock aldrig någonsin välja annat än en grön gran. Smaken är som baken och inget illa menat men jag tycker vita, rosa osv granar är gräsliga 🙈 För mig funkar de inte alls helt enkelt. Jag vill inte heller ha mer än max 2 olika färger på pyntet i granen. Inga färgade lampor. Inget pyssel får hängas i granen utan de får snällt hänga på andra ställen 😅

Jag vet, jag är petig och det är barnen uppvuxna med så de accepterar det utan problem 😃

Är jag ensam i mitt slag eller har ni några krav med era granar?

Godnatt ❤️

32
164

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00