ANNONS

Övernattning

/

Idag har temperaturen legat på runt 9 plusgrader !! Helt otroligt, det är som en taskig sommardag fast slutet på december 🙄 Jag saknar snö och lite kyla. På riktigt även om det är lite konstigt av mig som inte gillat vintern 😅 Men jag är less på lera och grått väder. Bilen är såå skitig för jämnan och det är ingen ide att tvätta den för den blir lika skitig på en dag. Hallen ser ut som f a n jämt tack vare all gegga och grus som kommer in med skorna. Vi har sett framemot att åka skridskor på sjön men det lär dröja innan den eventuellt fryser på. Hoppas att årets första månaderna ger oss lite mera vinterkänsla.

Idag lämnade jag Nellie till en kompis där hon även skulle sova över. Sedan åkte jag till Uppsala och banken för att öppna konton till 3 barn. Kön var inte nådig och väntan blev drygt en timme men nu är det klart i alla fall. Man kunde visst numera ha gjort det samma via telefon men den uppgiften fick jag när vi hade köat klart 😅 Men jag har ju några barn till som ska ha bankkonton i framtiden 😏

Ikväll åkte Oliver till våra gamla grannar utanför Enköping för att fira nyår med de 😀 Nellie ringde kl.23 och ville hem så det var bara att sätta sig i bilen och hämta henne.

Jag hann sitta ner i soffan en stund innan i alla fall

Och så kom David och gosade

Älskade ungen ❤️

Kolla min Instagram: mirkanorrstrom

La ut två gamla filmsnuttar på David som Elsa i Frost 😍

Medans jag var på banken med ett gäng barn hade Jennifer och några till bakat pepparkakor med sista degen de hittat i kylen

Man såg snabbt att någon hade ledsnat mot slutet då en del av kakorna var tjockare och vissa utan form 😂 Men smakade lika gott ändå.

Vi har pratat lite om vad vi ska äta till middag imorgon. Thor ville ha antingen spaghetti med köttfärssås eller pasta med ost och skinksås. Resten skrek då rakt ut neeeej!! 😂 De flesta ville ha potatisgratäng och grillad kyckling så det får det väl bli då. Och pannacotta till efterrätt 👌

Vad ska ni äta för gott??

Vår dag blir lugn hemmavid. Inga raketer, det har vi inte köpt på flera år, mem tomtebloss däremot. Kanske en film till kvällen med nått gott att tugga på 😉

Nu ska jag sova. Har haft huvudvärk till och från de senaste veckorna och idag mera till än från, Hoppas att sömn löser problemet.

Kram ❤️

31
164

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00