ANNONS

En tur till närakuten

/

Vi tar långa sovmorgon för tillfället vilket i sin tur betyder att alla är vakna sent. Igår kväll var jag trött och hade huvudvärk. Efter lite tjat fick jag med mig Lilja och David upp för att sova. Lilja somnade relativt snabbt men David….han var inte trött för fem öre och babblade på, byggde koja, blev kissnödig, blev törstig, ja och en hel del andra avledande manövrar för att slippa sova 😅 Någon gång somnade jag i alla fall och uppenbarligen även David. Vi blev dock väckta kl. 01.24 när min mobil ringde 😳 Jag ignorerade första ringningen men när det ringde igen var jag tvungen att kolla vem jag skulle skälla ut efter noterna 🙄 Det var Älva så jag svarade utan att skälla. Hon ville bara säga godnatt sen sa vi hejdå. Efter det fick jag även 3 sms innan jag kunde somna om 😅

Mys i soffan igår ❤️

I morse ringde Alice och väckte mig. Hon var hemma men varför gå upp en våning när man kan ringa 😉 Hon ville att jag skulle komma ner för Benny betedde sig ”som om han var full”. Vilket han absolut inte kunde vara då vi har aldrig alkohol hemma 😅 Jag blev orolig så klart speciellt då Bennys hals har svullnat upp sedan nyårsafton. Nedanför örat på höger sida såg nu halsen ut som om han hade en citron under skinnet. Storleksmässigt dvs. Redan när det började för ett par dagar sedan så läste jag om det och var rätt säker på att det handlade om svullna lymfkörtlar. Förutom att han har inte varit sjuk, ingen förkylning eller annat. Nu hade han legat i feber hela natten och knappt sovit nåt. Vet inte riktigt hur Alice hade tolkat Benny för när jag kom ner så var han sig själv men trött. Jag ringde ändå 1177 och de tyckte att vi skulle åka till närakuten för att kolla upp det hela. Så där tillbringade vi ett par timmar, mest i väntrummet då 😉 Som jag trodde så är det lymfkörteln som har svullnat upp rejält. Brukar bero på en infektion. Bennys hals såg bra ut men trots febernedsättande en timme innan så hade han 38-graders temp. Crp låg på 70. Nu fick han penicillin trots att det kan lika väl handla om ett virus så vi får se om det blir bättre inom några dagar.

Stackars Benny, alltid han som råkar ut för lite annorlunda besvär 😏

Nellie och Älva har hämtats hem idag och imorgon kommer Oliver hem så är det full styrka här hemma igen 😀

Jag samlar lust till att plocka bort julen. Har ni städat undan alla julsaker ännu? Barnen frågar varje dag om de får ha sönder mina pepparkakskreationer och jag ger de direkt det onda ögat! Jag är inte redo för det riktigt ännu 😅 Men julgranen vill jag få undan, om inte annat så för att kunna ställa tillbaka fötöljen och därmed få den bästa tv-tittar platsen igen 😇

Nu ska jag visst se på nån krigsfilm med Benny 😉

Kram ❤️

26
171

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00