ANNONS

Det knoppar

/

Igår kom en rejäl snöstorm från ingenstans som gav oss ganska mycket snö. Idag kör vi med 4 plus och knappt någon spår av snön 😂 Galet egentligen.

Jag, Linnéa och Jennifer tog en långpromenad idag och såg att vissa träd har börjat få knoppar

Medans vi var ute passade Selina och de mindre barnen att baka en kladdkaka 😀

Tunikan som Älva har är så fin 😍 Hon fick den i julklapp av mummi och jag hinner knappt tvätta den innan hon börjar fråga vart den är 😄

Bennys halssvullnad har blivit mycket bättre sedan han fick penicillin. Verkar som att läkaren hade rätt i sin misstanke om en bakterieinfektion.

Det var roligt att läsa om era jultraditioner och när ni städar bort allt 😀 Jag är faktiskt sen i år, brukar plocka bort allt direkt efter nyår. Men tror nog att det har mest handlat om att när jag haft mindre barn så har jag tröttnat på deras pillande på alla julgranskulor osv 😅 Nu får allting stå ifred och då har jag inte behövt bli störd på att rätta till saker hela tiden. Men jag ska ta bort allt till helgen.

Jag skulle skriva om en sak men nu bockar några barn min uppmärksamhet så jag får lov att återkomma 😅

Kram ❤️

2
149

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00