Krossad

Ikväll fick barnen gå loss på pepparkakshusen 🙈 Det gjorde lite ont i mig just där och då men det gick över i takt med att pepparkaksbitarna flög runt 😂

https://tsbassetsprod.blob.core.windows.net/009/2020/01/73da0febb6b34987828465fdce5cbcfa-1.mov

Vet inte om filmen fungerar här men finns annars på min instastory ( mirkanorrstrom ) 😉

Nya tag till bästa jul 😁

  1. Karin skriver:

    Hur orkar du? Jag beundrar dig. Fattar det ej. Hade aldrig orkat, har själv 3 barn vuxna idag. Känner mig väldigt liten när jag läser om dig, att du orkar, men du är enastående. Allt gick inte som man hade önskat. Men det blev 3 väldigt fina barn, men känner att det inte var på grund av mig. Hade önskat mig mer av det. Lite mer umgänge, men så är det, njut av dina fina barn.

  2. agnes skriver:

    Bra jobbat Lilja;);)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..