Snart helg 🙌

Vi överlevde första vardagen igår. Riktigt bra dessutom även fast det var riktigt surt att kliva upp när klockan ringde 😅

Alla vaknade utan några som helst problem och alla kom iväg utan tjafs och tjat 👍

Sen hade jag några större barn som somnade en stund när de kom hem från skolan 😂 David somnade i soffan direkt efter middagen och sov för natten. Han vaknade inte när jag bar upp honom till sängen och fick väckas kl.7 i morse 😀 Något trött milt sagt.

Jag var sååå trött i morse. Mycket värre än igår. Men så fastnade jag på att titta på farmen på datan när alla hade lagt sig så lite mitt eget fel 🙄

Jag har suttit hela förmiddagen med att förbereda inför ett samarbete. Precis ätit lunch och nu har jag svårt att komma upp ur soffan.

Men hej, det är helg på ingång 😃 Alla mindre barnen ska iväg och inga planer har vi utan vi tar helgen som den kommer.

Vad ska ni hitta på?

Kram ❤️

 1. Ragdoll skriver:

  Blir en lugn helg. Jobbade till 17 igår, var till min nageltjej efter jobbet och sedn åkte familjen och kvällsmat på gula bågarna. Idag ska resten av julen dansas ut, handla lite och maken ska på 40-års fest = jag och son är ensamma i afton. Imorgon en runda till gymmet, jag MÅSTE komma igång igen med mina övningar.

 2. Sanna skriver:

  Vi har haft ett riktigt skönt jullov 😍 Barnen har varit uppe till ca 21 (1-1.5 timme längre än vanlig vardag) o även vi föräldrar har då oxå varit uppe längre, typ 2 tiden. Men så skönt o bryta av vardagen. Låta barnen få lite ledigt dom me. Dom har sen sovit till mellan 8-9 på morgonen. Så skönt så! Under tre veckor funkar det o göra så. Men helgerna har vi rätt lika tider som vardagarna. Om vi inte gör nå spec. Nu är visserligen inte mina ”små” barn längre (8 o 9år) o det är inga problem me nån timmes tids ändring hit o dit 😊 Är ju inge extremt precis. O barnen älskar lediga, lugna sköna mornar 🥰

 3. Mamman skriver:

  Här hemma är vi nog lite tråkiga, barnen kommer i säng samtidigt alla kvällar i veckan samma tid. De vaknar annars ändå samma tid på morgonen och förlorar sömn om de är uppe längre, haha, men vi har kört samma schema i 10 år så varför ändra, det funkar för oss😁 vi föräldrar turas däremot om på helgen att gå upp så vi får varsin sovmorgon i alla fall. Trevlig helg!

  1. Linda skriver:

   🙋‍♀️du är ABSOLUT inte tråkig, vi har samma hos oss i vår 3-barns familj.
   Allt mellan 05-6:30 är ”vanligt” hos oss, så om de skulle vara uppe till 23:00 är de samma vakna tid….så läggning mellan 19-20 varje dag 7 dgr i veckan.

   1. Mamman skriver:

    💁‍♀️Skönt att höra att vi inte är ensamma👏

 4. JLB skriver:

  I helgen blir de loppis, blomhandling och så ska vi testa bastard burgers! Har även lovat min mans äldsta dotter att hitta på nåt trots mammavecka, så vi får se vad de blir med det! 🙂

 5. Åsa D. skriver:

  Hos oss har barnen njutit av Jullovet genom att få känna friheten att vara uppe länge. Mysa med film eller sällskapsspel. Bara få vara i känslan av att slippa gå upp tidigt denna mörka årstid.
  Ha kompisar på övernattning och få vara vakna lääääänge, då är man ju världens snällaste mamma😊😊
  Barnen har varit fullt medvetna om att när skolan börjar är det dags igen med ”tidsschema” och krav.
  Men alla får göra som de tycker passar bäst för sin familj. Vissa barn klarar av detta och vissa inte.
  Trevlig helg 😊😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..