ANNONS

Helgens lilla gång och tips

/

I annonssamarbete med KidsBrandStore.se

Jag trodde att de senaste dagarna skulle vara lugnare men på nåt vis så blir det sällan så. Igår var jag på drop in-besök på vc med Alice som var orolig för en grej. Jag var inte orolig men för att lugna henne så var det bäst att åka till den enda som kunde ge ett lugnande besked. Kom hem efter några timmar och då började Alice och Linnéa städa. Det ena ledde till det andra och mycket mera blev gjort än vad som var tanken 😅 Jag hade visst plötsligt frostat av ena frysen tex

Hemmagjord snö 😂

Till slut var hemmet rensad på massa ”skit” och skinande rent på de flesta ställen i alla fall.

Victor och Thor åkte till pappa, Nellie skulle sova hos en kompis och Oliver hos kompis.

Idag var Lilja på kalas på förmiddagen och när hon kom hem åkte vi och handlade lördagsgodis m.m. Selina åkte till en kompis och Linnéa hade en kompis till oss 😃 Jennifer fick för sig att baka lussebullar. Hon älskar lussebullar och Älva och Lilja fick baka med henne.

Jag, Linnéa och hennes kompis lagade dagens middag – vegansk pad thai. Någonting som vi alla verkligen tycker om 👍

Recept här ( byter ut jordnötterna mot cashew ).

Det hände en olycka idag 🙄 David snubblade och tappade sin nya surfplatta 😬

Sprickor i skärmen och

Glaset lossnade delvis. Vilken tur att jag tog försäkring på de annars hade jag svurit högt för mig själv 😅

Vi har suttit hela kvällen och spelat spel. Först denna

Riktigt roligt för oss större.

Sedan spelade vi Diamanten ett antal gånger och jag förlorade alla gångerna 😂 Ingen tur alls i spel och kärleken är det ännu sämre med men lika glad är jag ändå 🙏

Ett tips har jag till er också!

Sista chansen på en grym rea på jackor hos kidsbrandstore

Otroligt bra priser på fina märkesjackor 👍 Här

Snart är rean slut så det gäller att vara snabb 😃

Imorgon blir en sån där rolig dag när alla kids som är spridda lite här och där ska hämtas hem så det blir mycket bilåkande då. Jag är något sugen på att ta en titt i skogen också och se om det finns kantareller 😉 Har sett några vänner på fb hitta både gula kantareller och trattisar. Få se om jag hinner med det när Oliver ska hämtas i Björklinge 😅

Kram ❤️

10
147

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00