ANNONS

Varit lite låg

/

Det kommer stunder när jag halkar ner i en svacka. Inte så ofta längre men det händer. Kraften och energin är som bortblåst. Allt känns bara blää. Tårarna lurar i ögonen hela tiden och man vill bara ligga under täcket tills det hela passerar. Svackan kom här om dagen. Bara bang på i stort sett, jag var oförberedd och då brukar det bli hårdare fall. Den dagen var jobbig. Det lilla jag hade att ge gick till dagens måsten men mera fanns inte. Jag längtade till kvällen och att få sova. Dagen efter kändes bättre med mycket sömn bakom mig 🙏 Tacksam över att jag kände mig piggare så fort. Ibland är de låga dagarna bara en dag, ibland flera dagar.

Det är vissa saker jag vill göra både smått och större men finns inte alltid ork, tid, möjlighet att göra de och det blir ibland så frustrerande.

Jag tappade bort min träning före jul, blev stressad av att inte riktigt ha tid till det men jag släppte det för stunden. Nu har jag haft svårt att plocka upp motivationen igen. Jag har i alla fall börjat med mina långpromenader och inser nu hur jag saknat de.

En timmes rask promenad på skogsstigarna är fantastiskt rogivande och bra för själen 🙏

Jag ska banne mig hitta ett extrajobb. Jag behöver komma ut bland andra människor och göra någonting utanför dessa väggar.

I lördags fick jag någonting gott av Linnéa ❤️

Tydligen säljs de i nån butik i Uppsala som hon varit in i – Jag tackar 😁

Idag ska Liljas bästis komma till oss. Tjejerna ses inte lika ofta sedan Lilja började i förskoleklassen så deras lekstunder är uppskattade 😀 Nellie och Älva ska till varsin kompis efter skolan så det passade perfekt. Blir annars lätt lite tjafs om kompisen 😅

På söndag har vår favoritbio Nordisk film i Gränby, halva priset på alla biljetter!

Och det måste man ju utnyttja 😁

Tjejerna ville se Frost 2 igen och killarna är bokade till Star Wars. Frost tidigare på dagen och Star Wars senare på eftermiddagen 😅

Nu ska jag göra mig redo för att hämta några barn.

Kram ❤️

27
193

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00