Energin flödar

David, Älva och Thor är uppåt väggarna just nu och jag blir svettig bara av att se deras framfart här 😅 De är så överenergiska och far fram och tillbaka och skrattar åt precis allting. Tror att några kommer att somna fort om en timme 😁

Jag är lite piggare, tack för er omtanke 🙏❤️ Kör stenhårt med en långpromenad på morgonen vilket är otroligt skönt även fast det var riktigt kallt i morse. Kolla naturen liksom

Det är så fridfullt vid badet den här årstiden.

Men jag längtar också till sommaren och våra turer dit.

Igår följde Liljas bästis Poppy med hem till oss för massa lek. Tjejerna träffas mera sällan nu sen Lilja började i skolan då Poppy är kvar i förskolan än så länge. Så de här lekstunderna är efterlängtade 😀 Och som de lekte, jag såg knappt skymten av barnen 😂

De klädde ut sig och hade även lyckats sminka sig själva 😀

Nu medans jag har suttit här har några barn kommit och velat ta foton. Det är oftast så 😁

Mina så ❤️❤️

Nu ska jag visst hämta Selina som varit i stan och åkte vidare till en kompis.

Kram ❤️

 1. Linda skriver:

  Det verkar vara så mysigt med stor familj.
  Önskar att jag hade det med 😥

 2. Lotta skriver:

  Långt mellan inläggen!

 3. Anette skriver:

  Vad hände med hunden ni hade i Björklinge? Var det inte någon av barnen som har allergi?

 4. Karin skriver:

  Varför berättar du inte om eran fina hund😊 är det Linneas eller hela familjens?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..