Intervju, ny familjemedlem m.m

Jag skrev här om dagen att jag vill hitta ett jobb utanför hemmet och den kvällen satt jag faktiskt och sökte några extrajobb. Jag är inte petig med vad jag jobbar med men gärna med människor. Viktigast för mig är att komma ut och få den sociala biten som ett arbete ger. Jag har varit rädd för att söka jobb då jag har ingen utbildning att komma med. Och det var ju många år sedan jag var på en arbetsplats 🙈 Ingen cv att skryta med direkt. Hur långt bak ska man gå när man fyller i ett cv? Jag började arbeta direkt efter nian och har haft några jobb efter det. Men inte fasen kommer jag ihåg exakta årtal och har definitivt inga papper från de jobben 🙄

Så jag satsade på personliga breven. Men hualigen vad svårt att skriva ett sådant då! Men jag fick iväg några jobbansökningar och idag fick jag mail från ett av de! Nästa vecka ska jag på arbetsintervju !! Shit alltså…jag kan knappt fatta det men är så glad, även om jag inte skulle få jobbet så är jag glad att få chansen att åtminstone komma på intervju 😁 Ett steg framåt liksom.

Jag har väntat lite med att berätta om våran nya familjemedlem. En chansning vi tog efter lång tids tjatande från alla i familjen.

Säg hej till Saimon ❤️

Vi hade Tintin i Björklinge och det funkade inte alls. Lilja visade tecken på allergi mm. För Tintin var det absolut bästa att flytta och han bor idag hos en kvinna och har det bäst. Senare har Jennifer visat tecken på allergi medans Lilja har aldrig mera visat några symptom alls ( har medvetet varit i kontakt med hundar ). Jennifer har framförallt reagerat på katter, det började hos hennes ex-kille som har katter. Vi trodde att hon kanske var allergisk mot hundar men hon reagerade bara hos de som hade även en katt hemma. När hon har varit i kontakt med bara en hund så har det inte varit några problem. Hon har medvetet gosat med olika hundar för att se om det blir en reaktion. Till slut ”snubblade” vi över Saimon. En hund som behövde ett nytt hem. Vi valde att testa om han kan bo hos oss och det har fungerat utan problem 🙏 Världens finaste hund som är så älskad av oss alla.

Han är labrador ( kanske en blandning men mest labbe ) och snart 3 år gammal. Snällaste och mysigaste hunden som älskar mat . Lättlärd och vänlig mot alla. Han har blivit bra kompis med grannens hundar som vi försöker ta skogspromenader ihop med så de får leka av sig ordentligt 😀 Han har blivit extra nära med det barnet som mått dåligt och sover helst hos hen 🙏

Jag är glad att vi vågade chansa och ta emot Saimon. Idag är han en självklar del av vår familj ❤️

Nu är det dags att natta de små, de leker uppe så kan hända att rummet ska städas först 😅

Kram ❤️

 1. Marie skriver:

  Sååå rätt att skaffa hund. Alltid någon som har sovmorgon eller kommer hem tidigt,lov studiedagar. Perfekt familj för hund😊Kommer tillföra er massor. Lycka till!

 2. Lotta skriver:

  Kul med jobb, modigt på nåt sätt efter Så många år, du har säkert jättebra fårmäga att organisera, personliga brev tror jag på och egna kontakter. Jag har faktiskt bara fått jobb genom kontakter. Klokt att skaffa en vuxen hund. Labrador är en sån otroligt mysig o lättlärd hund. Tack för intressant o fin blogg.

 3. Bi skriver:

  Va kul ni skaffat hund det sägs att människans bästa vän är hunden och det är så sant . Vi lånar dotterns hund ibland så härligt man får mycket motion och kärlek av han. Bra val av er att göra det 👌

 4. Hej

  Labbar är det bästa som finns och är bara fulla med kärlek ☺️ Förstår inte alla negativa kommentarer, en hund ger ju hur mycket energi som helst. Tror hunden kan vara ett bra stöd till det barnet som inte mår så bra heller 😊

 5. Underbar hund till en underbar familj! Ni gör helt rätt och folk behöver inte lägga sig i det. Grattis till Saimon och familjen Norrström för att ha hittat varandra. 💜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..